Interiér v barvě lila

Tagy:  lila interiér, fialová, doplňky, design, byt, dům, kuchyně

Sponzorované odkazy:

Interiér v barvě lila

Fialová obecně patří k nejoblíbenějším barvám vůbec. Své zalíbení v ní najdou milovníci módy, kosmetiky, líčení a samozřejmě i interiéru, neboť co se bytového designu týče, fialová je opravdový hit. Letošní podzim zaznamenala velký boom opět lila, čili světlejší odstín fialové. A proč je lila v bydlení vlastně tolik populární? Je to především proto, že působí uvolňujícím a relaxačním dojmem, který navozuje pocit pohody a dobré nálady, což je rozhodně žádoucí. Pakliže plánujete malovat či si pořídit nové bytové doplňky a nábytek, lila je jednoznačně trefou do černého!

Failová je barvou, která velmi snadno navodí pocit odpočinku a harmonie a proto se obzvláště v obývacím pokoji skvěle vyjímá. Pokud plánujete přestavbu či alespoň menší změnu interiéru a stále nevíte, na jaké barvy vsadit, rozhodně se nechte inspirovat tímto obývacím pokojem, který díky vymalování jedné stěny působí útulně a zabydleně. Odvážnější mohou vyzkoušet rafinované tapety, rovněž v lila odstínu.

Bydlete stylově, autor: obydleniBydlete stylově, autor: obydleni

Fialová se rozhodně hodí i do dětských pokojů a pro všechny věkové kategorie. Své zalíbení si najde v pokojíčku pro ty nejmenší batolátka, která příjemně ukonejší ke spánku. Skvěle se bude vyjímat i na stěnách pro předškolní žačky a komu se bude líbit na sto procent, jsou teenagerky, protože ji mohou kombinovat s nejrůznějšími doplňky a módními vymoženostmi, které jsou pro tento věk typické.

Lila i do dětského pokoje, autor: interiermagazinLila i do dětského pokoje, autor: interiermagazin

Chystáte se do malé garsoniéry, kterou si chcete zútulnit k obrazu svému tak, aby nepůsobila chladným a neosobním dojmem, ale přesto byla vzdušná? S výmalbou menších prostorů musíte jednat opatrně, neboť bíla barva je chladná a tmavé odstíny pokoje opticky zužují. Lila proto i v tomto případě ideální volbou, neboť ji lze kombinovat s jednoduchou dřevěnou nebo bílou a černou kuchyňskou linkou a rovněž s jakýmkoliv nábytkem a sedací soupravou.

Lila garsoniéra, autor: idealnibydleniLila garsoniéra, autor: idealnibydleni

Článek Interiér v barvě lila byl publikován 19. října 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...