Bambusový interiér - zamilujte se do přírody

Tagy:  interiér, bambusový interiér, podlaha, design, tapeta, nábytek, postel

Sponzorované odkazy:

Bambusový interiér - zamilujte se do přírody

Dřevo jakožto takové je nejpoužívanějším materiálem v domácnostech a to i v těchto moderních dobách, kdy je v kurzu sklo, kovy a plast. Zkrátka a dobře, bytové trendy jsou pomíjívé stejně tak jako móda, čehož si je spousta praktických lidí vědomo. Ovšem někdy určité dřevěné prvky mohou působit zastaralým, až nudným dojmem. Chcete si do svého bytu či domu přeci jen pořídit dřevo, ale rádi byste se oprostili od rustikálního nábytku či klasického montovaného? Pak vyzkoušejte revoluční novinku v podobě bambusu, který je moderní, nadčasový, skvěle udržitelný a jednoznačně neodolatelný.

Kvalitní podlaha

Co se podlahy týče, spousta lidí její důležitosti nepřikládá valný význam a pořídí si levnější variantu a raději investuje do pořádné kuchyňské linky či prostorné sedací soupravy. To je ovšem veliká chyba, neboť právě podlaha určuje celkový design a vzhled místnosti a pokud je nekvalitní, nejenom, že bude brzy oprýskaná, matná a celkově ne příliš hezká, ale ke všemu vám může způsobit řadu nepříjemností. Vsaďte proto raději na ověřenou kvalitu, která je moderní po celém světě. Řeč je o bambusových podlahách, které se pyšní neuvěřitelně dlouhou životností a navíc skvěle vypadají. Pořídit si ji můžete ve spoustě atraktivních odstínech od přírodní dubové až po mahagonovou.

Vsaďte na kvalitu, autor: dimextapetyVsaďte na kvalitu, autor: dimextapety

Interiérový doplněk

Holé zdi nejsou v žádném interiéru příjemné a vždy působí neuvěřitelně studeně. Marně si lámete hlavu nad tím, jak místnosti zvelebit a udělat je originální? Pak vyzkoušejte stylovébambusové aplikace, které zastávají funkci tapety a místností dodají luxusní vzhled. Díky přírodnosti bambusu se hodí jak do obývacího pokoje, tak například do jídelny či ložnice.

Buďte originální, autor: fototapetaBuďte originální, autor: fototapeta

Bambusový nábytek

Dřevěný nábytek je naprostou klasikou, kterou zná každý a spousta z vás jej doma pravděpodobně i vlastní. Ovšem není dřevo jako dřevo a každé vypadá naprosto odlišně. Chcete zůstat u ověřené klasiky a přesto toužíte po něčem inovativním? Pak vyzkoušejte jedinečný bambusový nábytek, který vydrží desítky let, vypadá skvěle a je navíc neuvěřitelně pohodlný, proto je ideální například na výrobu postelí nebo kuchyňských židlí.

Bambusový nábytek je pohodlný, autor: chatarchaluparBambusový nábytek je pohodlný, autor: chatarchalupar

Článek Bambusový interiér - zamilujte se do přírody byl publikován 16. října 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...