Luxusní bazénová lehátka pro vaši zahradu

Tagy:  zahradní lehátka, luxusní lehátka, bazén, příroda, pohodlí, komfort, barvy, motivy

Sponzorované odkazy:

Luxusní bazénová lehátka pro vaši zahradu

Zahrada je nedílnou součástí každého domu či menší chatky a pro obyvatele nemovitosti je neuvěřitelně důležitá. Především v jarních a teplých letních měsících zde můžete pořádat nejrůznější party, oslavy a užívat si nic nedělání u bazénu. Abyste si nerušeně mohli užívat relaxaci a opalovat se na soukromí vašeho pozemku, neměly by vám chybět přepychová zahradní lehátka, jež vám onen kýžený komfort poskytnou.

V jednoduchosti je krása, což rozhodně platí i u bytového a exteriérového designu. Zahradní nábytek by měl vypadat stylově a trendy, ale vzhledem k nevyzpytatelnosti počasí na našem území, musí být stejně tak praktický a pokud možno snadno přenosný. Zapomeňte ale na klasická plastová lehátka, která jsou nejenom neestetická, ale především nepohodlná a vyzkoušejte tento jednoduchý model, který seženete v mnoha atraktivních barevných odstínech.

V jednoduchosti je krása, autor: CrinclecranclecomV jednoduchosti je krása, autor: Crinclecranclecom

Ratanový nábytek neomrzí snad nikdy a jako byl v módě v předchozích letech, najde své uplatnění v interiéru i exteriéru také dnes. Vzhledem k tomu, že je ratan přírodním dřevem, skvěle splyne s celkovým okolím a působí tak přirozeně a skvěle za každých okolností. A pokud byste chtěli ,,obyčejnost" tohoto materiálu trochu rozbít, vsaďte na nevšední barvy a motivy potahů.

Ratan je skvělou přírodní variantou, autor: WickerfurnitureRatan je skvělou přírodní variantou, autor: Wickerfurniture

Milovníci luxusu a pohodlí se jistě nespokojí jen tak s něčím a jednoduché lehátko je pravděpodobně nijak nenadchne. Pokud si také potrpíte na prostor v kombinaci se stylem, pořiďte si tuto venkovní pohovku, která je ideální jak na terasu, tak k bazénu či vířivce. Díky nepromokavému povrchu snese mokro i krupobití.

Pro milovníky luxusu, autor: WickerfurniturePro milovníky luxusu, autor: Wickerfurniture

Kdo by si nepřál trávit dovolenou na překrásné slunečné pláži v jedné z mnoha exotických destinací? Pokud si zájezd na Maledivy či do Thajska nemůžete dovolit, pořiďte si trochu toho tropického krásna na svou zahradu a to prostřednictvím stylového lehátka v podobě loďky, která navíc vlastní praktické stínidlo.

Jako v tropickém ráji, autor: WickerfurnitureJako v tropickém ráji, autor: Wickerfurniture

A kam bazénové vysněné lehátko umístit? Vhodnou volba je zajistit pokládku velkoformátové dlažby s protiskluzovými vlastnostmi – jako je například BEST – PLATEN s vymývaným či tryskaným povrchem.

Článek Luxusní bazénová lehátka pro vaši zahradu byl publikován 6. září 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...