Levná křesla do každého interiéru

Tagy:  levná křesla, odpočinek, relax, obývací pokoj, pohovka, místnost, nábytek

Sponzorované odkazy:

Levná křesla do každého interiéru

Co v žádném bytě ani domě rozhodně nesmí chybět, je pohodlný nábytek, na který se můžete usadit, když máte chuť relaxovat, sledovat televizní noviny a nebo v případě společenské návštěvy. Zkrátka a dobře, žádný obývací pokoj se neobejde bez pořádné sedací soupravy. Co ale dělat, pokud vlastníte menší byteček, do kterého se rohová pohovka nevejde? Pořiďte si něco menšího a celkový vzhled místnosti oživte stylovým křeslem, které poslouží stejně dobře, jako sedací souprava. A pokud si v nábytku tohoto typu najdete zalíbení, rozhodně jej můžete využít i v jiných pokojích jako je ložnice nebo dětský pokoj.

Dejte průchod pastelovým barvám

Pastelové barvy jsou,obzvláště teď v létě, velikých hitem. Jejich vesele vzezření zdobí výlohy módních butiků, stojany kosmetických společností nabízejí pestrou škálu barevných očních stínů a stejně tak je to i s nabídkou nábytku. Ovšem ne každý je zastáncem barevného interiéru, neboť syté a výrazné odstíny mají tendenci zevšednět. Pakliže se bojíte výrazných kombinací, ponechejte vzhled bytu v jednoduchém stylu a pořiďte si originální křeslo ve vaší oblíbené barvě, které rozzáří místnost a dodá šmrnc. Nechte se inspirovat například tímto atraktivním kouskem, který pořídíte již od 6ti tisíc korun.

Oživte nutný vzhled místnosti, autor: levnymarketOživte nutný vzhled místnosti, autor: levnymarket

Jednoduchý a účelný

V jednoduchosti je prostě krása a pokud máte strach experimentovat a nejste si jisti, jestli se s netypickým nábytkem dokážete ztotožnit, vsaďte na minimalistický moderní nábytek v klasických barvách, který si své místo v interiéru najde vždy, ať už jej umístíte k sedací soupravě, do dětského pokoje či do ložnice. Toto stylové čalouněné křeslo pořídíte již od 1984,– korun a to hned v několika líbivých odstínech.

Klasikou nikdy nic nezkazíte, autor: gastronabytek24Klasikou nikdy nic nezkazíte, autor: gastronabytek24

Pohled do budoucnosti

Rádi byste si pořídili nějaký nový bytový kousek, který ale nebude příliš drahý, užijete si na něm nepopsatelné pohodlí a zároveň bude skvěle vypadat? Odpovědí je tento model futuristicky řešeného křesla, které kopíruje tvar postavy a doslova vybízí k lenošení. Tyto a další barevné motivy k zakoupení již od 1949 korun.

Dokonalý pocit pohodlí a odpočinku, autor: ematraceDokonalý pocit pohodlí a odpočinku, autor: ematrace

Článek Levná křesla do každého interiéru byl publikován 2. července 2013 v 12.00 v rubrice Nábytek, Dům a Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...