Střechy aneb střechy na klíč

Tagy:  střecha, střechy, krytina, klempíř, řemeslník, střecha na klíč, projekt, stavba, dům

Střechy aneb střechy na klíč

Střecha má za úkol chránit dům proti povětrnostním vlivům jako je déšť, sníh, vítr, sluneční záření apod. Také odvádí vodu z horní části stavby a samozřejmě brání jejímu hromadění. Základními prvky střechy jsou – nosná konstrukce a střešní krytina.

Nová střecha

Zdá se vám vaše střecha stará, zatéká vám do domu nebo musíte střechu příliš často čistit nebo natírat? Máte pocit, že je střecha již v dezolátním stavu, téměř až nebezpečná? Či snad uvažujete o stavbě domu? Pokud jste alespoň jednou odpověděli „ano“, na nic nečekejte a nehte si udělat novou střechu. Taková nová střecha vám může zásadním způsobem změnit celkový vzhled vašeho domu.
Většina lidí by raději zcela úplně zapomněla na svoji střechu. Zdá se jim, že je s touto stavbou spojena celá řada starostí. Ale není tomu tak.

Na střeše opravdu záleží, autor: seier+seierNa střeše opravdu záleží, autor: seier+seier

Střecha – nejen kvalitní krytina

Pod pojmem střecha si většinou představíme pouze krov a střešní tašky. Důležitou roli při zajištění vysoké bezpečnosti, dlouhé životnosti a atraktivnosti vaší střechy hrají zejména střešní plechy, spodní konstrukce střechy, bezpečnostní prvky, oplechování, okapové systémy atd.
Zamyslete se nad tím, co od své střechy očekáváte, jakou by měla mít odolnost, tvar, barvu, údržbu …

Střechy na klíč

Tzv. střechy na klíč jsou kompletní práce, které spočívají k zastřešení domu, které budou za vás přesně podle vašich představ provedeny, bez jakýchkoliv starostí a problémů. Pokud si vyberete střechu na klíč, nemusíte se téměř o nic starat. Tato služba v sobě zahrnuje vše, co patří k výstavbě střechy, od výběru materiálu, po realizaci klempířských pracích až po předání projektu investorovi. Výsledkem je kvalitně odvedená práce a střecha, která vás potěší a zajistí teplo, sucho a náležité pohodlí ve vašem domě.

autor: Nicklamonautor: Nicklamon

Sehraný tým

Stavbu nové střechy na klíč, kompletní výměnu střešních krytin nebo třeba i jen opravu nějakých nedostatků, provádí podle přesně zadané dokumentace tým odborníků a proškolených pracovníků. O vaši novou střechu se postará tým zkušených řemeslníků, klempířů, tesařů, pokrývačů …
Před realizací střechy na klíč probíhá podrobná konzultace projektu s investorem, zaměření a vypracování kalkulace. Samotná realizace střechy na klíč končí předáním kompletní střechy.

autor: Renelibraryautor: Renelibrary

Máte střechu v pořádku? Uvažujete o koupi nové? Prostory pod střechou se dnes stále více využívají k bydlení. Proto je velice důležité, aby byla střecha správně navržena, postavena a odizolována. Teplo z domova by vám nemělo v žádném případě střechou nikterak unikat. Usnadněte si práci a nechte si postavit střechu na klíč. Bude vám tak zajištěna veškerá práce, materiál a tím samozřejmě ušetříte nejen čas, prodlužování stavby, ale i nervy se stavbou spojené.

Článek Střechy aneb střechy na klíč byl publikován 1. července 2013 v 16.30 v rubrice Dům. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...