Plynové kotle Junkers - úsporné vytápění a ohřev vody

Tagy:  plynové kotle, Junkers, ohřev vody, ekologické vytápění, vytápění

Plynové kotle Junkers - úsporné vytápění a ohřev vody

Plynové kotle jsou tou správnou volbou pro moderní řešení vytápění svého domu nebo bytu.

Výhody plynových kotlů

Existuje celá řada výhod plynového kotle. Jsou ekologické vzhledem k tomu, že produkují minimální odpad. Při používání nemusíte skladovat žádné dřevo, uhlí či jiné topivo. Plynové kotle mají vysoký výkon a můžete si je sami regulovat. A co je opravdu parádní? Nemusíte kotle pravidelně obsluhovat.

Závěsné plynové kotle

Jak již bylo zmíněno v úvodu, plynové kotle se hodí nejen pro průmyslové stavby, ale i do domácnosti. Postarají se nejen o teplé místnosti, ale také o ohřev vody. Výhodou závěsných plynových kotlů je hlavně úsporně vytápěný prostor a navíc také úsporný ohřev vody. Existují plynové kotle s průtokovým ohřevem vody, jen pro vytápění nebo sestavu se zásobníkem a v neposlední řadě také v sestavě se zásobníkem TUV. Nejprodávanějším kotlem je např. kotel Junkers CERACLASS EXCELLENCE. Jedná se o kombinovaný kotel s průtokovým ohřevem vody.
Nové plynové kotle Junkers lze také díky speciálnímu softwaru jednoduše propojit se solárními panely Junkers. Jedině tak získáte pro váš dům bezplatnou a ekologickou sluneční energii.

Historie značky Junkers

Značka Junkers je známá již od 19. Století. V roce 1932 došlo ke spojení několika společností a docházelo ke značnému pokroku. Již v roce 2004 se stala firma Junkers součástí společnosti Bosch Thermotechnik GmbH. Jedná se o světového dodavatele v oblasti vytápění a ohřevu teplé vody. Plynové kotle značky Junkers jsou vysoce kvalitní a zajisté se vyplatí do nich investovat.

Kombinovaný kotel s průtokovým ohřevem vodyKombinovaný kotel s průtokovým ohřevem vody

Úsporné kotle

Plynové kotle značky Junkers jsou cenově dostupné a navíc jejich velikost je taková, že se dají umístit téměř kdekoliv a v jakékoliv domácnosti. Jestliže chcete mít vaše bydlení plné komfortního vybavení, chladné dny proměnit v teplé a příjemné chvilky, vyzkoušejte ty nejlepší plynové kotle Junkers, které vám díky vhodné regulaci umožní uspořit nemalou část peněz nejen za vytápění, ale i za ohřev teplé vody. Kompaktní plynové kotle Junkers můžete mít i vy.

Plynový kotel Junkers – kombinovaný kotel s průtokovým ohřevem vodyPlynový kotel Junkers – kombinovaný kotel s průtokovým ohřevem vody

Kondenzační plynové kotle

Oproti klasickým plynovým kotlům mají kondenzační kotle vyšší účinnost. Díky nim pak ušetříte až 25% provozních nákladů. Čím to je? Tento druh plynových kotlů je konstruovaný tak, aby teplo, které je obsaženo ve spalinách neutíkalo jen tak bez využití pryč, ale aby spaliny byly využity na ohřev vody. Pokud chcete ušetřit a ještě pomoct přírodě, vyzkoušejte kondenzační plynové kotle.

Zemní plyn je natolik oblíbený, že jej jím vybaveno (plynovou přípojkou) více než 75% novostaveb v České republice.

Zdroj obrázků: topenivodaplyn.cz

Článek Plynové kotle Junkers - úsporné vytápění a ohřev vody byl publikován 31. května 2013 v 13.15 v rubrice Dům. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...