Luxusní dekorace – víte jak oživit nudné bydlení?

Tagy:  luxusní dekorace, bydlení, byt, dům, stolek, zrcadlo, akvárium, lampa

Sponzorované odkazy:

Luxusní dekorace – víte jak oživit nudné bydlení?

Když se rozhlédnete po svém bydlení, okamžitě vás napadne, že bydlíte krásně, ne-li luxusně. Kuchyně je na míru, přesně podle vašich představ, jídelna je prostorná a stejně tak obývací pokoj, kterému vévodí kožená sedací souprava a krb. Přesto ale máte pocit, že vašemu království zkrátka něco chybí, to něco, co by jej zútulnilo, dodalo na originalitě a jedinečnosti. Mnohdy ke změně postačí maličkost v podobě drobného doplňku. Nechte se inspirovat luxusními dekoracemi, které rázem změní byt k nepoznání anebo pouze dotvoří jeho příjemný charakter.

Zkrášlete předsíň

Velmi často opomíjenou místností v bytě nebo domě bývá předsíň a chodba. Zatímco máte vyšperkovaný obývací pokoj a překrásně zařízenou ložnici, chodba zeje prázdnotou a plní čistě praktickou funkci, což je rozhodně škoda. Chodba je vůbec první součást obydlí, kterou lze spatřit, a proto by měla být nejenom perfektně uklizená, ale také reprezentativní. Zkrášlete ji proto například tímto stylovým stolkem a zrcadlem, jež vám umožní se před odchodem z domu upravit.

Chodba ve zlatém provedení, autor: vipnabytekChodba ve zlatém provedení, autor: vipnabytek

Originální akvárium

Možná byste si rádi pořídili pár zajímavých bytových dekorací, ale nějak vám došla inspirace. Vedle klasických svíček, polštářků, vonných tyčinek, fotorámečků a nejrůznějších upomínkových předmětů vyzkoušejte toto trendy akvárium, které díky nápaditému tvaru skvěle vypadá. Pořízením této věcičky navíc odbydete dvě mouchy jednou ranou, neboť získáte vkusnou dekoraci a dětem pořídíte tolik chtěné zvířátko. Akvárium s rybičkou je velmi nenáročné a vypadá dobře v každém pokoji, proto se nebojte jej umístit do jídelny nebo třeba do koupelny.

Stylové akvárium s rybičkou, autor: bydleniprokazdehoStylové akvárium s rybičkou, autor: bydleniprokazdeho

Stylové osvětlení

Těžko si dovedeme představit byt bez světla, proto je jasné, že nějaké to osvětlení musíte pořešit. Proč se ale omezovat pouze na nudná stropní svítidla a ,,bodovky“, když právě zdroje světla mohou sloužit jako úžasná bytová dekorace a to absolutně ve všech místnostech a dokonce na terase či verandě. Pořiďte si například tuto stojací lampu v jednoduchém černém provedení ozvláštněném o broušený krystal, který celému doplňku dodává na exkluzivitě a přepychu. V kombinaci s tmavšími odstíny obývacího pokoje nebo pracovny bude lampa naprosto dokonalým zpestřením.

Lampa s broušeným kamenem, autor: eosvetleniLampa s broušeným kamenem, autor: eosvetleni

Článek Luxusní dekorace – víte jak oživit nudné bydlení? byl publikován 23. března 2013 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...