Komody Ikea do každého bytu

Tagy:  ikea, ikea komody, nábytek, montovaný nábytek, bílá komoda, cena

Sponzorované odkazy:

Komody Ikea do každého bytu

Ikea je prakticky nejpopulárnějším a nejznámějším obchodním domem s nábytkem. Ať se do monstrózní prodejny na Černém mostě nebo na Zličíně vydáte kdykoliv, vždy potkáte stovky lidí lačnících po slevách a neuvěřitelně levných doplňcích. Za pár korun si tak odnesete nezbytnosti, bez kterých by vaše bydlení nemohlo fungovat. A proč je Ikea vlastně tolik oblíbená? Odpověď spočívá v montovaném nábytku, který si snadno za pomocí manuálu sestavíte v pohodlí domova. Nemusíte týdny čekat na novou skříňku, pokud chcete změnit interiér a nebo zkrátka jen něco malého přikoupit, během pár hodin vám to v plné kráse bude stát přesně tam, kde jste chtěli a to bez pomocí truhláře, bohatě postačí vaše, případně partnerovi ruce.

V obchodním domě Ikea pořídíte prakticky vše pro byt a dům, co si jen dovedete představit, od překrásných kuchyňských linek, přes pracovní stoly, sedací soupravy až po kompletně zařízené dětské pokoje, jež jsou promyšleny do naprostého detailu. Díky faktu, že je nábytek vyroben z lehkých a levných materiálů, které musí jít vždy snadno sami sestavit, jedná se o velmi lacinou variantu. Například konferenční stolek zde pořídíte již od 200 korun a rozkládací pohovku i za 3 tisíce, což je neuvěřitelné. A že máte byt kompletně zařízený? Pak vás v nemalém oddělení doplňků jistě uchvátí svíčky, vázy, květiny, talířky, koberečky a jiné atraktivní doplňky, kterým zkrátka nelze odolat.

Jedním z nejoblíbenějších zboží se staly komody Ikea, které pojmout opravdu velké množství předmětů a přitom stojí obvykle okolo dvou tisíc korun, což je krásná cena. Nejprodávanějším modelem se stala tato trojdílní praktická komoda v bílém provedení s moderním mléčným sklem. Její výhodou je fakt, že se díky své jednoduchosti dobře ujme snad v každém typu interiéru. Umístit ji tedy můžete do předsíně jakožto botník, do obývacího pokoje na úschovu nejrůznějších drobností nebo třeba do dětského pokoje na způsob klasické skříně.

Oblibená komoda s mléčným sklem, autor: ca at wellington stOblibená komoda s mléčným sklem, autor: ca at wellington st

Dalším typem je vysoká komoda s pěti oddělenými fochy. Ta je jich trochu zajímavější a svým kováním připomíná spíše starožitnější nábytek. Nemusíte však mít obavu, skvěle se vyjímá i mezi moderním nábytkem. Její využití najdete určitě v koupelně na ručníky, osušky, spodní prádlo, ale také kosmetickou výbavu.

Je libo botník nebo koupelnovou skříňku?, autor: …love MaeganJe libo botník nebo koupelnovou skříňku?, autor: …love Maegan

Pokud toužíte po něčem extravagantnějším a rádi si utváříte interiér k obrazu svému, pořiďte si v Ikei jednoduchou bílou skříňku, kterou polepte tapetou ve vašich oblíbených odstínech. Rázem získáte originální komodu a to za pár korun.

Vyrobte si vlastní model, autor: Paris KellyVyrobte si vlastní model, autor: Paris Kelly

Článek Komody Ikea do každého bytu byl publikován 27. února 2013 v 16.00 v rubrice Nábytek, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...