Moderní koupelny, po kterých touží každý

Tagy:  koupelny, moderní koupelny, bydlení, luxus, přepych, design

Sponzorované odkazy:

Moderní koupelny, po kterých touží každý

Koupelna je nedílnou součástí každého bytu i domu, ovšem existuje mnoho prototypů a ne všechny vypadají tak, jak bychom si představovali. Některé místnosti zahrnují takřka metr krát metr a vlastní pouze menší sprchový kout a úsporné umyvadlo nad kterým při troše štěstí visí i drobné zrcadlo. Pokud máte to štěstí a můžete si dovolit zařídit o trochu větší koupelnu, podívejte se, jak by asi mohla vypadat a nechte se inspirovat, neboť právě koupelna by měla být oázou klidu a harmonie, kde si odpočinete od těžkých dní a potíží.

Všechno zlato co se třpytí

Koupelna by měla být funkční, o tom není pochyb, ale v bytovém designerství platí jedno důležité pravidlo, co je účelné může být zároveň stylové a moderní. Zkuste se tímto heslem držet také a vsaďte na to, co se vám líbí a co máte rádi. Těší vás pohled na mramorové obklady připomínající třpytící se zlato? Pak si je pořiďte a budete si dennodenně připadat jako v malém království. Obklady jsou navíc velmi snadno omyvatelné, čili jsou maximálně praktické.

Zlatá koupelna je přepychová, autor: Jeremy Levine DesignZlatá koupelna je přepychová, autor: Jeremy Levine Design

Pěkně v jednom stylu

Ne každý si potrpí na okázalé doplňky a extrémní barvy, mnohdy postačí ke kráse opravdu málo. Místo složitých obkladů a malovaných zdí tak vsaďte na klasiku a spíše investujte do kvalitních umyvadel a pořádného zrcadla. Jednolitost a barvy tón v tónu z módy nikdy nevyjdou, koupelna tohoto typu tak bude vždy a za všech okolností nadčasová.

V jednoduchosti je krása, autor: UggBoyV jednoduchosti je krása, autor: UggBoy

Opravdový luxus

Nutno na úvod podotknout, že tato koupelna opravdu není pro každého a to rozhodně ne kvůli vybavení, nýbrž prostornosti. Místnost svým vzhledem, objemností a členěním připomíná spíše luxusní apartmán, který musí nadchnout snad každého. Řešena je spíše decentně a vkusně, největší pozornost přitahuje zeď s tmavší tapetou, která chladnost koupelny příjemně rozbíjí. Nechybí zde prostorná vana, samozřejmě umyvadla a také plochá televize. Tomu se opravdu říká přepych.

Luxus v podobě koupelnového apartmá, autor: masminto354Luxus v podobě koupelnového apartmá, autor: masminto354

Hra s barvami

Tak tato koupelna rozhodně není něco, co by potěšilo konzervativní jedince nebo muže. Mohli bychom ji nazvat ryze ženskou, ne-li dívčí záležitostí. Ovšem rozhodně má své kouzlo a autor se na jejím vznikl ,,vyřádil“. Jednotlivé barvy k sobě překrásně ladí, jemný vzor na skříňce je příjemným motivem a veškerý lesk poukazuje na dokonalou čistotu.

Koupelna pro hravé dívky, autor: masminto354Koupelna pro hravé dívky, autor: masminto354

Článek Moderní koupelny, po kterých touží každý byl publikován 11. února 2013 v 15.00 v rubrice Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...