Bez těchto nezbytností se vaše kuchyň neobejde!

Tagy:  kuchyně, spotřebiče, hrnky, keramické hrnky, nože, kuchyňské nože, keramické nože

Bez těchto nezbytností se vaše kuchyň neobejde!

Kuchyň je pravděpodobně nejdůležitější místností v bytě, bez které bychom jen těžko existovali. Pakliže nejste typickým restauračním konzumentem a rádi si připravíte chutné jídlo či pití v pohodlí domova, jistě moc dobře víte, že vám pouze sporák nepostačí. Obzvláště, pokud jste již měli tu čest se osamostatnit a zařídit si bydlení k obrazu svému, nejednou jste během vaření zjistili, že vám chybí struhadlo, nože, škrabka na brambory a po případě hrnky. Kuchyňské vybavení je zkrátka stejně tak důležité, jako multifunkční přístroje, neberte jej proto na lehkou váhu a pořiďte si takové kousky, které odvedou skvělou práci, vydrží roky jako nové a ještě oslní každou návštěvu.

Oslava nejen o pokrmech

Rodinné oslavy, party s přáteli či večeře jsou nedílnou součástí společenského života, kterého se téměř každý účastní. Pokud se jednou za čas necháte pozvat na privátní večírek, sluší se na oplátku uspořádat sešlost také ve vaší domácnosti. Dobře pohostit a napojit vaše blízké je základ, ale každé jídlo lépe chutná z krásného a nového nádobí. Zapomeňte na oprýskané talíře, matné skleničky a příbory ála ,,každý pes, jiná ves“. Pořiďte si kvalitní keramické hrnky, ve kterých vám zachutná jak káva, tak čaj.

Keramické hrnky jsou základ, autor: vetroshopKeramické hrnky jsou základ, autor: vetroshop

Nakrájeno za pár sekund

Snadno se shodneme, že není nad domácí stravu bez chemických přísad a jiných zbytečností. Ovšem pokud vlastníte letité kuchyňské nože, jejichž ostří by neukrojilo ani máslo, může se příprava i obyčejných špaget proměnit v nekonečný boj s vlastní kuchyní. Proč si klást překážky, když lze život usnadnit? Nenahraditelným pomocníkem, se kterým budete rázem jedna ruka, jsou keramické nože, jež si pochvalují a doporučují i ti nejprofesionálnější šéfkuchaři. A v čem vlastně tkví jejich kouzlo? Kromě faktu, že skvěle vypadají a mají ergonomicky příjemný tvar, práci s nimi zvládne i naprostý amatér. Díky velmi ostré čepeli během pár vteřin nakrájíte maso, pečivo, zeleninu, ovoce a další suroviny nezbytné pro přípravu obědu nebo večeře. Ohromnou výhodou keramických nožů je také fakt, že díky použitému materiálu neodvádí důležité vitamíny a minerální látky z potravin, což o klasických ocelových nožích říct nelze. Keramické nože jsou k dostání v nejrůznějších barevných variantách od jednoduché bílé až po fosforově žlutou a zelenou, proto skvěle poslouží i jako designový doplněk.

Pořiďte si kvalitní keramické nože, autor: vetroshopPořiďte si kvalitní keramické nože, autor: vetroshop

Článek Bez těchto nezbytností se vaše kuchyň neobejde! byl publikován 3. ledna 2013 v 15.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...