Kovové židle – nebojte se změny interiéru

Tagy:  kovové židle, byt, dům, jídelna, kuchyň, vybavení, kov, plast, dřevo

Sponzorované odkazy:

Kovové židle – nebojte se změny interiéru

Kuchyně je snad nejdůležitější místností v bytě a pro většinu z nás také nejoblíbenější, neboť obsahuje lednici. Pakliže patříte k typům, jež své blízké rádi potěší dobrou snídaní, vynikajícím obědem a luxusní večeří, bez kvalitních spotřebičů a prostorné linky se zkrátka a dobře neobejdete. Není nad to, když se sejde celá rodina při nedělním obědě nebo parta přátel na něco dobrého k jídlu a skleničku vína. I když si důležitost kuchyně velmi dobře uvědomujeme a klademe na ni značný důraz, na co už zapomínáme je jídelna. Ta ale není o nic méně důležitá, ba naopak by měla sloužit jako oáza klidu, pohodlí, dostatečného prostoru a jejím hlavním cílem je navození dobré atmosféry a chuti k jídlu. Základem jídelny je samozřejmě prostornější stůl a v neposlední řadě také židle. Zapomeňte však na klasickou, nekomfortní dřevěnou variantu a raději si pořiďte trend v podobě kovových židlí.

Kovové židle jsou v kurzu již nějaký ten rok a stávají se stále populárnější. Zastánce si našly především v řadách těch, kteří nepreferují plast či rustikální nábytek. Kov je v bytovém designu velmi ceněným prvkem, neboť jej můžete sladit prakticky s jakýmkoliv materiálem. Milujete kůžia i dřevo? Pořiďte si kovové židle s koženým polstrováním a dřevěnými okraji. Fantazii se meze nekladou a investice se vyplatí, neboť kov nepodléhá takové zkáze, jako právě zmiňované dřevo.

Decentní Hanák

Pokud jste si pod pojmem plastové židle představili nemocniční jídelnu, pak je načase vám ukázat, že to jde i jinak. Firma Hanák je odborníkem ve svém oboru a ví, jak na většinu udělat opravdový dojem. Kolekce černých židlí kovového provedení a netypického, avšak pohodlného tvaru, se hodí jak do klasické domácí jídelny, tak například do luxusních restaurací, kam také rádi zavítáte.

Decentní provedení do každého interiéru, autor: hanakDecentní provedení do každého interiéru, autor: hanak

Trochu barev neuškodí

Neoslovila vás decentní černá barva a toužíte pomocí židlí rozbít klasickou šeď a nudu jídelny? To se vám rozhodně podaří s těmito plastovými židlemi s kovovým základem firmy Atan. V nabídce jsou i jiné barvy a to například zelená, oranžová nebo žlutá.

Kov a plast dohromady? Proč ne!, autor: atanKov a plast dohromady? Proč ne!, autor: atan

Jako z jiné doby

Ne každý je naladěn na stejnou notu a studený, minimalistický nábytek nemusí oslovit každého. V rustikálním stylu se nesou i tyto kovové židle Metalarte, které díky použití černé barvy získaly na lesku a exkluzivitě. Každému interiéru dodají styl jiné doby a celkový vzhled místnosti pozvednou na vyšší úroveň.

Pro milovníky rustikálního stylu, autor: metalartePro milovníky rustikálního stylu, autor: metalarte

Článek Kovové židle – nebojte se změny interiéru byl publikován 5. prosince 2012 v 17.00 v rubrice Doplňky a Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...