Rozkládací pohovky jak je neznáte

Tagy:  rozkládací sedačky, pohovka, gauč, nábytek, obývací pokoj

Sponzorované odkazy:

Rozkládací pohovky jak je neznáte

Po moderně zařízeném, pohodlném a multifunkčním vybavení touží snad každý z nás, ovšem někdy se vidina luxusního nábytku a nejnovějších trendů může stát něčím sice velmi líbivým, ale opravdu nepraktickým. Pořízením ultramoderní futuristické sedačky si sice vysloužíte obdiv sousedů, ale sami budete znepokojeni z jejího nekomfortního tvaru a materiálu. Lesklá bílá kuchyň je sice dokonalým symbolem minimalismu, který v bytové architektuře opravdu letí, ale až budete neustále pobíhat za dětmi z mokrým hadrem, radostí jásat také nebudete. Pokud už si hodláte vybavit a zařídit byt, myslete na módní trendy, ale v neposlední řadě se zamyslete nad tím, zda jsou spotřebiče a veškeré vybavení, o kterém přemýšlíte, vlastně účelné…

Sedačka je základem každého bytu a domu,který vlastní obývací pokoj. To je ta místnost, kde se sejde celá rodina aby po dlouhém a namáhavém dni diskutovala a trávila společné chvíle. Pakliže máte to štěstí s někým trávit večery a noci, rozhodně nedovolte, aby vám je rušila nepohodlná sedací souprava.

Příjemná na dotek

Sedací souprava by měla být rozhodně příjemná na dotek a vzbuzovat ve vás pocit naprostého relaxu ještě dřív, než do ni usednete. Fialová pohovka je jednoduchého, ale neméně zajímavého tvaru, do kterého se lze jen tak usadit, nebo se uvelebit se skleničkou vína a napínavou knihou. Praktický polštářek atraktivní, uklidňující fialové barvy navíc poslouží jako skvělá podpěra. Pakliže vám přijde nečekaná návštěva, není nic jednoduššího, než tento semišový skvost rozložit a nabídnout nocleh.

Semiš pohladí a potěší, autor: watercolouredSemiš pohladí a potěší, autor: watercoloured

Na detailu záleží

Bílá pohovka je dominantním prvkem sama o sobě a v kombinaci s postraními reliéfy a výšivkami ji zkrátka nelze odolat. Její polstrování a jemný kožený potah doslova svádí k lenošení a kovové nohy rozhodně nepřipomínají klasické rozkládací gauče. Jak tedy tento luxusní kousek proměnit v postel? Nohy lze celkem snadno sklopit a poté celou sedačku během pár sekund rozložit.

Luxusní na první pohled, autor: nick-c1Luxusní na první pohled, autor: nick-c1

Vsaďte na barvy

Pakliže nevíte, jak vašemu obývacímu pokoji dodat šmrnc, pak vsaďte na barvy, které dovedou zázraky. Italské pohovky jsou známé svou komfortností a dlouholetou trvanlivostí, proto se investice do tohoto modelu opravdu vyplatí.

Italské pohovky jsou trefou do černého, autor: momentoitaliaItalské pohovky jsou trefou do černého, autor: momentoitalia

Článek Rozkládací pohovky jak je neznáte byl publikován 26. listopadu 2012 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...