Pojďte bydlet do svého již dnes

Tagy:  byt, mezonetový byt, střechy, střechy na klíč, bydlení, hypotéka, půjčka

Sponzorované odkazy:

Pojďte bydlet do svého již dnes

Jak tak život pomalu plyne, každý z vás dojde do stádia, kdy se chce osamostatnit. Ať už je to po ukončení vysokoškolského studia, kdy roztáhnete svá inženýrská křídla, našli jste lásku svých snů pro kterou ve vašem malém pokoji není místo anebo jste zkrátka a jednoduše dospěli k názoru, že v jistém věku je čas opustit hnízdo. Cíl ale zůstává stejný, najít si takový byt či dům, který bude v ideální lokalitě, pokud možno prostorný, za příjemnou cenu a natolik osobitý, abyste jej mohli nazvat domovem…

Myslete na budoucnost

Pořídit si nemovitost není jako vyměnit starší model auta za novější či celou výplatu utratit za luxusní kabelku. Jedná se o investici, která vám změní život a roky vám může výrazně zasahovat do rozpočtu. Promyslete si proto důkladně, jakým směrem v tomto ohledu vlastně půjdete a raději si nechte i odborně poradit. Nejlevněji vás samozřejmě vyjde garsoniéra nebo menší byt 1+1, který je útulný a snadno udržovatelný, ovšem co se budoucnosti týče, nemá příliš slibné vyhlídky. Jakmile se rozhodnete založit rodinu, zjistíte, že vám schází dětský pokoj, který dítě od jistého věku potřebuje a vyžaduje, proto vám nezbude, než se poohlédnou po něčem větším a praktičtějším.

Nevíte zda si pořídit byt či dům?, autor: Ava321Nevíte zda si pořídit byt či dům?, autor: Ava321

Byt či dům?

Pakliže jste vyrostli v centru města kde se stále něco děje, jste zvyklí na ruch velkoměsta, na každém rohu vás vítají nonstop obchody a pakliže nemáte čas vařit, poslíček vám v jakoukoliv denní i noční hodinu zazvoní u vchodu s donáškou, není se čemu divit, že se na periférii dvakrát neženete. Jak se ale dohodnout, pokud je váš manžel typickým venkovským dítětem, které celé dny běhalo po lese, lovilo ryby a jedlo babiččiny kynuté koláče. Vy chcete pro vaše děti snadnou dostupnost MHD a umění samostatnosti, on zase ničím nerušené dětství a pravé lumpárny. Spousta párů toto nelehké dilema řeší podobou mezonetového bytu. A že jste tento výraz nikdy neslyšeli? Jedná se sice o městský byt, co je na něm ale zvláštní a jiné je fakt, že je dvoupatrový. První patro klasicky obsahuje kuchyň, obývací pokoj a někdy ještě další místnost, druhé patro potom skrývá obvykle další dvě místnosti a koupelnu. Obvykle zasahuje do střechy, čili působí jakožto podkroví. Uvnitř bytu se budete cítit jako v prostorném domě, co vás však bude scházet, je zahrada, kterou vám prostě žádný, byť sebe luxusnější byt nemůže poskytnout.

Vaše malé království

Neoslnila vás ani lákavá recenze v podobě dvoupatrového bytu? Pak je pro vás jednoznačnou volbou vlastní baráček. Pokud se setkáte s opravdu zajímavou nabídkou na koupi, zvažte ji, ovšem nejlepším řešením je postavit si dům vlastní. V dnešní době výhodných hypoték a úvěrů nejsou střechy na klíč ničím výjimečným a alespoň budete mít bydlení přesně podle vašich představ a nejtajnějších snů.

Pořízení domu dnes není nákladné, autor: jmgcontractorPořízení domu dnes není nákladné, autor: jmgcontractor

Článek Pojďte bydlet do svého již dnes byl publikován 16. listopadu 2012 v 16.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...