Jedinečné stolní lampičky do každého bytu

Tagy:  stolní lampičky, doplňky, barvy, materiál, dřevo, plast, sklo, nábytek

Sponzorované odkazy:

Jedinečné stolní lampičky do každého bytu

Světlo a elektřinu bereme dnes jako samozřejmost, která je tu pro nás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a málo kdo si dovede představit život při svíčkám, jako tomu bylo kdysi. Stačí si jen vzpomenout na ty okamžiky bezmoci, kdy zničeho nic došlo k výpadku proudu a my jako bychom rázem oslepli. Světlo však není jenom o klasických lustrech, ale stejně tak o kuchyňských led žárovkách a samozřejmě stolních lampičkách, které nám jsou mnohdy skvělým pomocníkem. Dodejte vašemu bytu kreativního ducha a pořiďte si originální stolní lampičky třeba do celého bytu.

Interiéry posledních let se místo křiklavých barev soustředí spíše na zemité tóny a přírodní odstíny, které jsou nejenom praktické, ale jen tak se neokoukají. Tato lampička je symbolem luxusu a dovede interiér celé místnosti pozvednou na vyšší úroveň. Vyzdobte jimi svou ložnici, pracovnu nebo klidně konferenční stolek, kde si sem tam také přečtete nějakou tu knihu nebo zajímavý časopis.

Luxus nade vše, autor: apdesignLuxus nade vše, autor: apdesign

Přírodní materiály asi nikdy nevyjdou z módy a proto ratanovou variantou v kombinaci s tmavým dřevem a lýkem rozhodně nic nezkazíte. Tento model se hodí jak do moderního bytu, tak do místnosti se straším vybavením.

ratanem nic nezkazíte, autor: proctrumratanem nic nezkazíte, autor: proctrum

Při pohledu na tento skvost vás může napadnou jen jedno. Ať žije minimalismus, který dokazuje, že i z minima materiálů a zbytečných ozdob lze utvořit naprosto dokonalý a unikátní bytový doplněk. Lampička se bude skvěle vyjímat nejenom v ložnici, ale také v koupelně.

Minimalismus vede, autor: apdesignMinimalismus vede, autor: apdesign

Filmy z budoucnosti hýbou světem a očividně dokázali i značně ovlivnit řadu designérů. Čistě bílá lampička sice nedominuje barevnými kreacemi, za to však klade vysoký důraz na dokonale opracovaný materiál a jednotlivé záhyby, které se pod světlem ještě více zvýrazní.

Dokonalá hra světla a stínů, autor: claire morganDokonalá hra světla a stínů, autor: claire morgan

Ne každému jsou blízké ponuré barvy nebo bledé odstíny. Pakliže se řadíte k příznivcům barviček a vtipných modelů, dozajista vás potěší a nadchne právě tento model dvou zelených žabek. Kam jej umístíte už záleží čistě a jenom na vás.

Veselé žabičky potěší, autor: keith smithVeselé žabičky potěší, autor: keith smith

Zapomínat bychom neměli ani na ty nejmenší, kteří pro dělání úkolů potřebují také světlo. Jednoduchý kužel zdobený dřevěnou hlavou potěší každého malého školáka.

Nezapomeňte také na děti,autor: teneriffeNezapomeňte také na děti,autor: teneriffe

Článek Jedinečné stolní lampičky do každého bytu byl publikován 21. října 2012 v 19.00 v rubrice Nábytek, Dům, Byt a Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...