Květináče Lechuza – krásné rostliny bez starostí

Tagy:  samozavlažovací květináče, květináče Lechuza

Sponzorované odkazy:

Květináče Lechuza – krásné rostliny bez starostí

Každý interiér zkrášlí, ozvláštní a zpříjemní zelené rostliny. Ne každý je však schopen jim zajistit potřebnou péči tak, aby se rostlinám dařilo a měly pro svůj rozkvět ty správné podmínky. Pro pěstitele začátečníky nebo ty, co nemají příliš času a chutě se péči o rostliny věnovat a přitom květiny v interiéru chtějí, je na trhu jeden výborný tip – samozavlažovací květináče Lechuza. Tento výrobek předčí ostatní svého druhu v mnoha ohledech a především v sobě dokonale spojuje funkci a design. Za design dokonce získala firma Lechuza i mnohá ocenění. Tyto květináče se vyrábějí v mnoha typech, velikostech a barvách.

Lechuza – především designový kousek

Typové řady květináčů Lechuza představují zejména design, který sám o sobě zdobí byt, dům, terasu či zahradu. Svou propracovanou funkčností nabízí tolik předností, že daleko předstihují ostatní květináče. Květináče jsou vyráběny v mnoha barevných variantách s kvalitním lakováním– s keramickým nebo kovově efektním leskem. Navíc efektní štíhlé a sloupovité tvary jsou stále žádanější pro interiérovou i venkovní výsadbu.

Přednosti a výhody květináčů Lechuza

Všechny výrobky značky Lechuza se vyrábějí v Německu. K jejich výrobě se používají zkušenosti získané firmou Playmobil při dlouholeté výrobě plastových hraček. Materiálem je stabilní umělá hmota velmi odolná proti nárazu, takže nepraskne, ani když se květináč převrhne. Povrchová úprava, ať už matný keramický povrch nebo efektní kovový lesk, je neměnná po mnoho let, protože odolává působení UV záření. Květináče jsou mrazuvzdorné, odolávají nepříznivým povětrnostním změnám.

Pěstování rostlin je dovedeno k dokonalosti

Květináče Lechuza nejsou ozdobnými obaly, rostliny se totiž sázejí přímo do nádoby. Rostliny se zalévají odspodu, takže nejsou třeba žádné podmisky. Díky tomuto spodnímu zavlažování pracuje vodní koloběh u rostliny jako ve volné přírodě a nedochází k přemokření. Rostlina netrpí suchem, nelze ji přelít ani přehnojit. Květináče Lechuza lze proto s úspěchem používat i venku k osázení terasy či různých koutů zahrady. Přebytečný dešťová voda odteče, zůstane plný jen spodní zásobník.

Zdroj obrázků:www.e-kvetinace.cz, www.wydlycky.cz

Článek Květináče Lechuza – krásné rostliny bez starostí byl publikován 14. června 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Eva Šebestová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...