Vybavení bytu a výběr ideální žehličky

Tagy:  Parní žehličky, napařovací žehličky, cestovní žehličky, žehličky na suché žehlení, klasické žehličky

Vybavení bytu a výběr ideální žehličky

Pořízení si vlastního hnízdečka lásky je jedna věc, avšak celkové vybavení bytu je věcí druhou a poměrně nákladnou. Zaopatření kuchyňské linky moderními hrnci, pánvemi, ale také skleničkami a příbory je jednou z priorit, vaše chodba by se neměla obejít bez botníku či věšáku, obývací pokoj je jakousi reprezentativní místnosti, ve které se zpravidla hromadí vzpomínky v podobě fotografií a osobních dekorací. Kromě praktického vybavení a doplňků příjemných na první pohled ale nesmíte zapomenout ani na prostředky, jenž vám usnadní a urychlí úklid. Kromě čistících přípravků, pracích prášků a luxu jsou nezbytnými pomocníky v každé domácnosti také žehlící prkna a žehličky, ty by měly vždy odpovídat určitým kvalitám, které ručí za rychlou a téměř bezstarostnou­ práci.

I když dnešní moderní doba a přeplněné prodejní regály nabízejí zcela jiné zboží, žehličky na suché žehlení ještě stále nevyšly z módy, ba naopak se jejich trend opět vrací a spousta zákazníků si k nim našla cestu. Tento produkt se obvykle objevuje ve větších provozech, jelikož se soustřeďuje spíše na žehlení prostornějších ploch. Názory na tento přístroj se liší, někteří odborníci tvrdí, že má vliv na opotřebování švů, jiní se snaží jeho působení navrátit do běžného provozu. Záleží pouze na vás, jaký si uděláte obrázek a zda-li se rozhodnete žehličku na suché žehlení vyzkoušet.

Žehlička na suché žehlení se opět vrací do módy, autor: riveronalŽehlička na suché žehlení se opět vrací do módy, autor: riveronal

Jedním z nejoblíbenějších produktů a hitů posledních let se staly cestovní žehličky, které ocení nejenom každá hospodyňka. Jistě jste se setkaly se situací, kdy jste před důležitou obchodní schůzkou či firemní akcí v zahraničí zjistili, že vaše večerní róba či kostýmek nevypadá tak, jak by měl, což vám na sebevědomí a klidu zrovna nepřidá. Chcete-li vypadat stále upraveně a cítit se připraveně v každé situaci, pořiďte si kvalitní cestovní žehličku, která zabere minimum místa a každý outfit pozvedne během několika minut na vyšší úroveň.

Žehlení je činnost, která baví málokoho, s čímž výrobci počítají a snaží se vám tento proces co nejvíce zpříjemnit. Díky systému napařování je veškeré žehlení snazší, rychlejší a oděvy vypadají jako nové. Napařovací žehličky se dostaly na trh s elektronikou již před několika lety a rázem si získaly širokou klientelu zákazníků, kteří si život bez tohoto domácího ,,mazlíčka“ nedovedou představit. Pokud vám vaše oblíbená napařovací žehlička vypověděla svou dlouholetou službu a vy přemýšlíte o novém modelu, poohlédněte se po inovaci v podobě parní žehličky.

Parní žehlička je inovací v domácím žehlení, autor: tefalParní žehlička je inovací v domácím žehlení, autor: tefal

Článek Vybavení bytu a výběr ideální žehličky byl publikován 29. března 2012 v 06.00 v rubrice Byt. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...