Pořiďte si pohodlný a bezpečný domov!

Tagy:  Dům, bydlení, bezpečné bydlení, pohodlné bydlení, tepelné agregáty, úklid domácnosti, regulování vody

Pořiďte si pohodlný a bezpečný domov!

Pokud jste vlastníky rodinného domku či se teprve rozhodujete, že si své obydlí necháte postavit profesionální firmou tak jistě víte, že krásný interiér a působivý exteriér nejsou vším. Je sice pravda, že moderně zařízený obývací pokoj, extra prostorná a multifunkční kuchyň, stylová koupelna a barevný dětský pokoj se spoustou elektroniky působí nejenom na vás, ale především na vaše okolí přepychově a jaksi bezpečně, avšak aby váš dům doopravdy bezpečný a nanejvýš pohodlný byl, je třeba zařídit spoustu okolností, které sice možná nevidíte, ale jejich působení pocítíte doslova na vlastní kůži. Základem každého příbytku je dokonalá izolace, neboť plísně a častá vlhkost způsobují nesčetně nemocí a alergických reakcí. V druhé řadě se nezapomeňte soustředit na vytápění, je zcela na vás, jestli zvolíte krbová kamna, klasické topení a nebo třeba teplovzdušné agregáty.

Vás dům by měl být nejenom krásný, ale především pohodlný, autor: stellascompletsVás dům by měl být nejenom krásný, ale především pohodlný, autor: stellascomplets

Obstarat si vlastní dům je sice skvělou investicí a dané soukromí vám panelákový byt rozhodně nenahradí, avšak musíte také počítat s daleko většími náklady. Když opomeneme fakt, kolik výstavba samotné budovy stojí, připlatíte si za plyn, elektřinu, ale také za vodu, bez které se neobejdete. Abyste pokud možno co nejvíce ušetřili a nevyhazovali za spotřebu takzvaně ,,peníze oknem“, lze se soustředit na vyregulování rozvodů teplé vody, díky kterým si užijete dostatek teplé lázně a přitom se nebudete muset bát příchozích složenek.

Jakmile se do nově postaveného a designově dokonalého domu nastěhujete, budete se vznášet v oblacích, avšak vaše euforie postupně opadne, jakmile si uvědomíte, že veškeré místnosti a povrchy je třeba pravidelně udržovat. Starat se o dvoupatrový kolos, ve kterém se vší pravděpodobností žijí děti a možná domácí mazlíčkové, není žádný med, než se postaráte o jedno patro, uběhnou minimálně dvě hodiny, které pracujícímu člověku mohou mnohdy opravdu chybět. Pokud se i vy neztotožňujete s myšlenkou stálého uklízení, které by vám znepříjemnilo nejeden den a vašemu zdraví také dvakrát nepřidá, vyřešte vše jednoduše a pohodlně. Ukliďte saponáty a smeták do skříně a veškerou moc předejte firmě, která se postará o kompletní úklid domácnosti. Speciální společnost se spoustou zaučených pracovníků vám umyje podlahy v celém domě, utře prach na veškerých předmětech, vysaje koberce, umyje zrcadla, vydezinfikuje toalety a koupelny a dokonce vypere a pověsí vaše prádlo.

Úklid domácnosti může zabrat až několik hodin, autor: josh sandersÚklid domácnosti může zabrat až několik hodin, autor: josh sanders

Článek Pořiďte si pohodlný a bezpečný domov! byl publikován 13. března 2012 v 00.00 v rubrice Dům. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...