Barové stoličky – dodejte vaší kuchyni styl

Tagy:  Barová stolička, barová židle, kuchyň, byt, dům, doplněk

Sponzorované odkazy:

Barové stoličky – dodejte vaší kuchyni styl

Pokud plánujete přestavbu kuchyně a nebo si stavíte hnízdečko lásky a nevíte, jak naložit s kuchyňským koutem, popřemýšlejte o moderním barovém pultu. Nejenom, že se vám tak naskytne větší pracovní plocha, ale kuchyňský bar působí velice esteticky a stylově. K tomuto typu kuchyně vám samozřejmě nesmějí chybět originální barové židle, bez kterých by bar nebyl barem. Díky této vymoženosti si můžete pozvat na návštěvu více přátel, aniž byste pořizovali větší stůj a dokupovali drahé židle. Poohlédněte se po jedinečných kouscích, které oživí celou místnost.

Cube

Barové židle jsou nejen praktickým a zajímavým doplňkem Vaší kuchyně stejně jako interiéru restaurace, kavárny či hotelu. Cube je barová židle s pevnou kostrou a čalouněným sedákem, jenž vám zajistí kýžený komfort a pohodlí ať už večeříte a nebo pouze popíjíte suché martini. Kostra stoličky je vyrobena z chromu a satinu, přičemž polstrovaný vršek je kožený. Jedinečnou barovou židli můžete zakoupit v černé, bílé, béžové či moderní červené barvě.

Netradiční barová židle oživí místnost, autor: CubeNetradiční barová židle oživí místnost, autor: Cube

Dream

Toužíte-li po nevšední, až futuristické kuchyni, pořiďte si v tomto duchu i barový kout se stoličkami. Barová židle dream je vás zaujme svou originalitou a nápaditostí, kterou jen tak nevidíte. Její kostra je ocelová, čalouněný sedák je vyroben z nehořlavé kůže, jejíž barvy jsou světle zelená, krémová či oranžová.

Futurisická barová židle se zeleným sedákem, autor: DreamFuturisická barová židle se zeleným sedákem, autor: Dream

Kuadra

Pro milovníky nadčasovosti je tu kolekce barových židlí Kuadra, které jsou provedeny v jakémsi retro stylu. Vraťte se o pár let zpět a pořiďte si barové stoličky, jenž mají duši. Barová židle s plastovým sedákem je vyrobena z chromu, přičemž profil má ocelový. Kuadra není komerčním ani elegantním typem stoličky, proto si můžete vybrat z barev jako je transparentní červená, oranžová, modrá, zelená, mléčná bílá a čirá.

V retro stylu je barová židle Kuadra, autor: KuadraV retro stylu je barová židle Kuadra, autor: Kuadra

Anami

Barové židle a stoličky Anami ze dřeva mají určité nezanedbatelné přednosti. Mezi ně patří skutečnost, že dřevo vždy bylo, je a také pravděpodobně ještě dlouho bude materiálem, který si pro své vynikající vlastnosti, mezi něž patří pevnost, pružnost a trvanlivost, zcela nepochybně zaslouží být výrobním prvkem nábytku v našem obydlí.

Tradiční dřevěná barová židle, autor: AnamiTradiční dřevěná barová židle, autor: Anami

Článek Barové stoličky – dodejte vaší kuchyni styl byl publikován 9. února 2012 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...