Stylové stojany na noviny

Tagy:  stojan, stojan na noviny, noviny, tisk, držák novin, časopisy, doplňky, dekorace, stojany na časopisy

Sponzorované odkazy:

Stylové stojany na noviny

Noviny a časopisy zpravidla nemají svoje pevně stanovené místo, většinou se povalují po konferenčních stolcích nebo sedacích soupravách. Tuto neetickou záležitost dokáže vyřešit vkusný stojan na noviny a časopisy, který je nejen praktickým pomocníkem, ale také estetickým přínosem každého interiéru.

Stojan na noviny může mít v interiéru svoje pevné místo, vždy tak budeme vědět, kde se tiskoviny nacházejí. Tento praktický pomocník přispívá k určitému zachování úklidu a navíc organizování prostoru určeného pro tiskoviny.

Stojan na noviny, ze společnosti Westelm, je vyroben z kvalitního vrbového dřeva, které se svým vzhledem dokáže integrovat do každého prostoru. Univerzální podoba, jednoduchost provedení a přirozený vzhled jsou body, které činí ze stojanu maximální estetický i praktický požitek.

Stojan je vybaven prořezanými otvory, které slouží jako úchytky a usnadňují tak manipulaci a přenosnost. Je ideálním pomocníkem do obývacích pokojů, ale také do ložnic, ve kterých se časopisy a noviny vyskytují velmi často. Stojany jsou k dispozici za cenu pohybující se okolo 33 Euro.

praktické i stylovépraktické i stylové

zdroj: http://www.westelm.com

Článek Stylové stojany na noviny byl publikován 4. února 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...