Designové kopule na pečivo a sýr

Tagy:  kopule, skleněné kopule, pečivo, sýr, kopule na sýr, sklo, ze skla, skleněné košíky na pečivo, dekorace, doplňky, doplňky do domácnosti

Sponzorované odkazy:

Designové kopule na pečivo a sýr

Některé potraviny jsou obzvláště náchylné na pokojovou teplotu, světlo, vzduch nebo potraviny na jejichž aroma jsou náchylní přítomní … Takové typy potraviny nejčastěji ukrýváme do různých uzavíratelných dóz, misek či chlebníků.

Elegantní kolekce skleněných kopulí DOME, od Joe Cariati, se zdá být ideálním a především estetickým řešením pro různé druhy potravin. Pod barevnou skleněnou strukturou bude dobře potravinám typu: pečivo, ovoce, sýry, koláče, pudingy, apod.

Skleněné kopule Domes jsou vyrobeny s barevného skla, výrobek se skládá ze dvou částí: podkladová deska a krycí víko s praktickou rukojetí připomínajícího krápník. Úžasné a kreativní kopule jsou nabízeny ve dvou velikostech (střední a velké provedení) a rozmanitém barevném provedení.

Kopule jsou vhodné do všech domácností, a to nejen pro jejich praktické využití, ale také pro přítomnost dekorativního prvku interiéru. Uplatnění však naleznou i v gastronomic­kých provozovnách: restauracích, barech, vinárnách, kavárnách … Pokud nejsou zrovna využívány slouží jako vkusná dekorace, která zaujme na první pohled. Velké modely jsou k dostání za 565 dolarů, střední velikost kopulí je ceněna na 545 amerických dolarů.

praktické i designovépraktické i designové
čerstvost potravin zaručenačerstvost potravin zaručena

zdroj: http://www.joecariati.com

Článek Designové kopule na pečivo a sýr byl publikován 26. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...