Mercury Glass: lampy s leskem stříbra

Tagy:  lampa, lamp, y světlo, osvětlení, interiérové osvětlení, stolní lampa, noční lampa, lampička

Sponzorované odkazy:

Mercury Glass: lampy s leskem stříbra

Stolní lampy mají funkci plnit několik úkolů najednou – k těm nejpodstatnějším však patří intenzivní osvětlení. Pokud se však kvalita světla mísí s úžasnou a velkolepým designem, o to větší máme z lampy požitek.

Stolní lampa Mercury Glass je poseta leptanými listy, které symbolizují bohatství a prosperitu. Elegantní podoba lampy vynikne nejen na psacím či pracovním stole, ale také na stolku nočním nebo komodě či nižší skříňce. Úžasnými efekty po rozsvícení lampy jsou třpytivé lesky teplých barev, linoucích se v blízkém okolí.

K přednostem lampy patří především materiál, lesku stříbra docílíme bez nutnosti čištění. Jejich údržba spočívá v lehoučkém otření suchým hadříkem, bez použití chemikálií či jiných čistících prostředků. Motivy na lampách jsou prováděny ručně, technikou botanického leptání. Lampy jsou vyrobena ze speciálního skla, povrch je přizdoben antickým stříbrem.

Lampy Mercury Glass disponují tří-polohovým přepínačem, který zajišťuje různou intenzitu světla. Antický vzhled lamp vynikne v obdobně zařízených interiérech, především nadchne milovníky stylu antique.

poctivá ruční prácepoctivá ruční práce

zdroj: http://ab.pbimgs.com

Článek Mercury Glass: lampy s leskem stříbra byl publikován 23. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...