Inspirace: ložnice bílo-fialová

Tagy:  ložnice, zařizujeme ložnici, inspirace, bydlení, barvy, fialová, bílá, rekonstrukce ložnice, předěláváme ložnici, doplňky, doplňky do ložnice, nábytek, nábytek do ložnice

Sponzorované odkazy:

Inspirace: ložnice bílo-fialová

Hledáte inspiraci pro vytvoření příjemné, stylové a oku lahodné ložnici? Nebo se jen rádi kocháte krásou sladěnosti, minimalismu a designové hojnosti? V dnešním inspirujícím seriálu vás vneseme do noblesně, ovšem velmi jednoduše zařízených ložnicí.

Aktuálními barevnými trendy pro rok 2012 je barva bílá, lila – fialová až levandulová, čokoládová a krémová. Barevná sladěnost bílé/smetanové s fialovou působí velmi honosně, z foto galerie je patrné, že byť i nejdrobnější detaily dovedou proměnit celou místnost.

V ložnici příliš neexperimentujme s barvami, držme se pojmu minimalismu, a to nejen v kombinaci barev, ale i použití nábytku a dekorací. Nejvhodnější barevnou volbou ložnic jsou odstíny pastelové, jenž existují v mnoha různých kombinací a odstínech. A právě kombinace bílé a fialové je vydařenou volbou. Barvy působí uklidňujícím dojmem, nenarušují prostor, přispívají k příjemné atmosféře a v přítomnosti těchto barev se krásně odpočívá.

Intenzita odstínů záleží na vkusu každého z nás, stejně jako poměr kombinujících barev a jejich upotřebení a rozvržení v prostoru.

mnohdy postačí doplňkymnohdy postačí doplňky
základem je ložní povlečenízákladem je ložní povlečení

zdroj: http://www.design-remont.info

Článek Inspirace: ložnice bílo-fialová byl publikován 21. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...