Zakřivený TV stolek JUAL

Tagy:  stůl, stolek, televizní stolek, stolek pod televizi, nábytek, interiérový nábytek

Sponzorované odkazy:

Zakřivený TV stolek JUAL

Atypický nábytek je v dnešní době velmi žádaný, neboť splňuje nejen funkci praktickou, ale také designovou, které mnohdy nahradí solitérní dekorační zastoupení v celém interiéru.

Zajímavým kusem nábytku je i zakřivený televizní stolek JUAL, který disponuje neobvyklým tvarem a kreativním designem. Stolek je vyroben z kombinaci materiálů dřeva a bezpečnostně tvrzeného skla.

Televizní stolek Jual je stylovým kusem nábytku, který působí elegantně a dokáže se snoubit s každým moderním interiérem. Nabídka stolků je k dispozici v reálném provedení dýhy v odstínu ořech, v kombinaci s černým sklem, jež je univerzálním provedením, vhodným do všech interiérů. Nabídka zahrnuje i stolky v odstínu jasan – dýha, v kombinaci s černým sklem.

Výrazně zaoblený design stolku se mísí se současnými čistými křivkami, jež jsou aktuálně v trendu. Otevřená konstrukce stolku je velmi praktická, nabízí dostatečný prostor pro umístění různých TV doplňků či drobných dekorací. Televizní stolek Jual je nabízen ve dvou velikostech, o rozměrech: 1100 × 560 × 500 mm a 850 × 560 × 500 mm, k dostání přibližně za 250 liber.

ladnost oblostiladnost oblosti

zdroj: www.barnitts.co.uk

Článek Zakřivený TV stolek JUAL byl publikován 19. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...