Hello Kitty: funkční toustovač pro malé hospodyňky

Tagy:  sendvičovač, toustovač, Hello Kitty, toustovač Hello Kitty, opékač chleba, elektronika, dětský sendvičovač, pro děti

Sponzorované odkazy:

Hello Kitty: funkční toustovač pro malé hospodyňky

Hello Kitty – jméno, které není třeba představovat. Roztomilá kočička v šatičkách a mašličkou ve vlasech je idolem většiny holčiček. Mánie Hello Kitty je natolik silná, že se obrázek kočičky objevuje nejen na oblečení, ale také kosmetice, hračkách, knížkách, jídle i elektronice.

Toustovač/topin­kovač v podání obličeje Hello Kitty bude zajisté ideálním přínosem do všech rodin, ve kterých žijí holčičky. Děti si ho doslova zamilují a dříve tolik nenáviděné tousty pro ně budou velkým pochutnáním.

Plně funkční a technicky velmi vyspělý toustovač nabízí různé stupně ohřívání a navíc dokáže do pečiva vypálit obličej Hello Kitty. Součástí sendvičovače je i odnímatelný zásobník na drobečky, který umožní rychlé a snadné čištění.

Sendvičovač Hello Kitty je vyrobený z kombinace materiálů plastu a kovu, v lesklé povrchové úpravě. Extra široké otvory pro opékání, umožní vložení i silného plátku chleba, který většina sendvičovačů nedokáže pojmout.

Díky roztomilému sendvičovači, s růžovou kočičkou, již nebude pro vaše děti snídaně nutností, ale jen a jen zábavou.

Hello Kitty mánieHello Kitty mánie

zdroj: http://www.target.com

Článek Hello Kitty: funkční toustovač pro malé hospodyňky byl publikován 11. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...