Vito Selma: luxusní woodcraft nábytek

Tagy:  nábytek, interiérový nábytek, zahradní nábytek, stůl, konferenční stůl, židle, křeslo, sedací souprava, nábytek do interiéru

Sponzorované odkazy:

Vito Selma: luxusní woodcraft nábytek

Mladý filipínský návrhář, Vito Selma, vytváří přenádherný, originálně pojatý a důmyslně promyšlený nábytek. Návrhář ke své práci používá výhradně přírodní materiály, především dřevo různých druhů. Výsledkem jeho práce je kreativně pojatý nábytek v nejkrásnějších formách, s vysokou mírou funkčnosti s přídavkem uměleckých prvků.

Jeho rukopisem je nábytek skládaný z různě tvarovaného a druhově odlišného dřeva – charakteristikou je však lineární deformace a nesouměrnost. Konstrukce nábytku je složena z různě dlouhých dřívek nebo bambusových tyčí, které se vzájemně proplétají a vytvářejí tak nesourodou kostru.

Dřevo je zpravidla kombinováno se sklem nebo čalouněním – v čisté bavlně a světlých odstínech. Sedací nábytek již na první pohled působí velmi komfortně, uživatelsky příjemně a maximálně využitelně.

Úžasné kolekce nábytkového klání vypovídají o tom, že autor má plnou kontrolu nad materiálem, se kterým pracuje. Nábytek působí velmi čistě, stylově, uživatelsky komfortně a především vkusně. Vitovy výrobky jsou určeny dle druhu pro interiérové nebo exteriérové využití.

kouzlo skládané konstrukcekouzlo skládané konstrukce
asymetričnost je trendyasymetričnost je trendy

zdroj: http://www.vitoselma.com

Článek Vito Selma: luxusní woodcraft nábytek byl publikován 6. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...