Parní hrnce – nejzdravější příprava pokrmů

Tagy:  Parní hrnce, spotebič, pokrm, zdravé jídlo, potraviny

Sponzorované odkazy:

Parní hrnce – nejzdravější příprava pokrmů

Kuchyňské vybavení je základem každé domácnosti, ve které se aktivně vaří a peče. Zbavte se pravěkého nádobí, které vaše oblíbené pokrmy připaluje a dělá s nich nezdravá karcinogenní jídla. Raději si pořiďte parní hrnce, které vaří rychle, bezpečně a především zdravě.

Vaření v páře je nejzdravější způsob přípravy jídla. Parní hrnec zachová vitamíny, intenzivní barvu, vůni i chuť, funguje na principu velmi pomalého vaření v rozsahu čtyři až deset hodin. Z hrnce se neodpařuje voda, pokrm se nepřipálí a je šťavnatý. Použijete-li funkci časovač, odložený start nebo keep warm, pak ráno vložíte ingredience a večer přijdete k chutnému jídlu. Parní hrnce k vaření nepotřebují tuk – proto jsou vyhledávány při redukci váhy.

Morphy Richards

Pro milovníky příloh jako je rýže a nebo těstoviny je zde skvělý parní hrnec Morphy Richards. Hrnec pro přípravu rýže nebo těstovin nabídne objem 1,8 L i kvalitní vaření díky nepřilnavému povrchu. Rýže uvařená v hrncích na vaření rýže je lahodná, sypká, plná minerálů a nikdy není převařená. Silikonové vnitřní víko pro těstoviny, celoskleněné víko. Ovládaní pomocí podsvětleného spínače.

Parní hrnec připraví křupavou rýži a čerstvé maso, autor: datardParní hrnec připraví křupavou rýži a čerstvé maso, autor: datard

Tefal

Parní hrnec Tefal pro snadné a zdravé vaření. Základna s ovládacími prvky a parní generátor v jednom nabízí veškeré potřebné ovládací prvky na jenom místě a pohodlně dostupné. Nechybí ovládací časovače až na 60minut či světelná kontrolka provozu. Další část hrnce tvoří nádoby s otvory pro průnik páry kolem připravovaného pokrmu a horní díl sloužící jako víko, aby pára zůstávala a obíhala pouze uvnitř hrnce.

Tefal nabízí třídílný parní hrnec, autor: datardTefal nabízí třídílný parní hrnec, autor: datard

Kenwood

Manuální parní hrnec s výkonem 900 W vybavený třemi obdélníkovými koši, které jsou stohovatelné a miskou na vaření rýže. Má velmi rychlý operační systém 25 sekund, externí doplňování vody s ukazatelem hladiny, nastavitelný timer s akustickou signalizací na konci vaření a také prostor na kabel. Zakoupit jej můžete v bílém provedení. S tímhle parním hrncem si snadno připravíte zdravé a chutné jídlo.

Philips

Tento vysoce kvalitní parní hrnec s jedinečným zvýrazňovačem chutí vylepšuje jídlo připravované v páře lahodnou chutí bylinek a koření. Předvolby časování, funkce udržování teploty a receptář s recepty odborníků vám pomohou pokaždé připravit lahodný pokrm. Jedinečný zvýrazňovač chutí přidává lahodnou vůní bylinek a koření a přináší do přípravy pokrmů v páře ještě bohatší chutě. Jednoduše vhoďte do zvýrazňovače své oblíbené bylinky a koření, pára se postará o zbytek. Teplo páry uvolní z bylinek a koření vůni, která důkladně naplní pokrm lákavou chutí. Vaření v páře je citlivý způsob přípravy pokrmů. Proto je parní hrnec společnosti Philips vybaven širokým rozsahem předvoleb časování, které po dosažení ideální doby vaření v páře automaticky vypnou páru.

Parní hrnec Philips je ekologický a připraví ty nejlepší pokrmy, autor: datardParní hrnec Philips je ekologický a připraví ty nejlepší pokrmy, autor: datard

Článek Parní hrnce – nejzdravější příprava pokrmů byl publikován 7. ledna 2012 v 14.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...