Povlečením v módním designu

Tagy:  povlečení, ložnice

Povlečením v módním designu

Každý byt občas potřebuje dostat nový kabát. Ne každý má čas, chuť a finance na to, aby každých 5 let pořizoval nový nábytek, nebo maloval. Naštěstí to vůbec není potřeba, stačí vědět, jak na to!

Spoustu možností, jak snadno, rychle a za pár korun změnit atmosféru interiéru nám dává ložnice. Stačí pár stylových doplňků, nebesa nad postelí, závěsy nebo třeba zástěny na zeď. Často ale úplně postačí povlečení a pár drobných barevně sladěných dekorací. Postel je dominantou každé ložnice a pouhou změnou povlečení můžete změnit styl celého pokoje. Zejména, pokud při jeho navrhování volíte neutrální barvy stěn a design nábytku.

Kouzlo Afriky

Chcete se na pár dní ponořit do africké divočiny? Pořiďte si povlečení Dante Naira a k posteli přistavte třeba proutěný koš nebo křeslo. Na komodu postavte bambusovou vázu a na stěnu pověste africkou masku.

Fantastická moderna

Máte radši módní abstraktní styl? Zebra z kolekce povlečení Dante je přesně něco pro vás. Ložnici ozdobte originální lampou a na komodu dejte dekorační pruh látky v oranžové barvě. S povlečením můžete sladit také závěsy na okna.

Jezdecká romantika

Krása ušlechtilých koní pro opravdové milovníky jezdectví. Povlečení Kůň a hříbě značky Dante je ideální do pokoje dospívající dívky i do vaší ložnice. Dekorace se přímo nabízejí samy – pohozené jezdecké boty se v tomto případě nedají považovat za nepořádek. A nad manželskou postel můžete připevnit třeba jezdecký bičík a chomout.

Fantazii se nikdy meze nekladou. Na tom, jak si zařídíte svou ložnici, závisí i vaše pohodlí, proto byste u povlečení neměli zapomínat také na kvalitu. Povlečení Dante je dnes velmi žádaná značka kvalitního povlečení z jemné 100% přírodní bavlny. Nabízí stylový design i maximální komfort, který si vaše pokožka zamiluje.

Správně zvolené barvy přispívají k dokonalé relaxaci a dodají vám energii do nového dne. Vyberte si z nabídky vzorů povlečení Dante a proměňte svou ložnici v jediném dni.

Článek Povlečením v módním designu byl publikován 14. prosince 2011 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...