Kvalitní půjčky na bydlení pro všechny

Tagy:  stavební spoření, úvěr

Kvalitní půjčky na bydlení pro všechny

Potřebujete peníze pro financování Vašeho bydlení? Sjednejte si tedy stavební spoření. Nejenže tak získáte možnost, vzít si úvěr ze stavebního spoření nebo překlenovací úvěr, ale můžete zároveň velice výhodně spořit. Půjčky na bydlení od Raiffeisen stavební spořitelny jsou přitom velice vhodným řešením, jak hradit finančně náročné rekonstrukce, nebo zakoupit byt či dům.

Úvěr ze stavebního spoření nabízíme s nízkým úrokem 3,5 % p.a. Úvěr až do částky 500 tisíc Kč navíc poskytneme bez zajištění, nabízíme Vám možnost, abyste si sami stanovili výši splátky, a nemusíte ani prokazovat výši Vašich příjmů. Prohlédněte si tedy náš úvěrový tarif a zvažte sami jeho výhody.

Pokud nebudete splňovat podmínky pro úvěr ze stavebního spoření, nic není ztraceno. Nabízíme Vám totiž překlenovací úvěr, díky kterému přečkáte období pro klasický úvěr ze stavebního spoření. Půjčky na bydlení od Raiffeisen stavební spořitelny jsou zkrátka velice výhodným způsobem, jak se postarat o své bydlení.

Samotné stavební spoření Vám pak zaručuje velice výhodné zhodnocení Vašich financí, které je navíc podpořeno státní podporou, vklady jsou ze zákona pojištěny a po uplynutí šesti let můžete uspořené peníze využít na cokoli. U Raiffeisen stavební spořitelny jsou Vaše peníze úročeny až 2 % p.a. ročně. Zavítejte proto na naše stránky rsts.cz, prostudujte si příslušné informace a neváhejte nás kontaktovat.

Článek Kvalitní půjčky na bydlení pro všechny byl publikován 12. prosince 2011 v 15.00 v rubrice Byt. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...