Sprchově závěsy v podobě černo-bílých obrazů

Tagy:  závěs, koupelna, sprcha, sprchový závěs, závěs do koupelna, koupelnový závěs, sprchový kout, vana, vanový závěs, doplňky, sprchové doplňky

Sponzorované odkazy:

Sprchově závěsy v podobě černo-bílých obrazů

Chmurné a studené počasí nás doslova vybízí k horké domácí lázni, která nejen zahřeje, ale také může designově pohladit.

Společnost Izola Shower uvedla na trh úžasnou kolekci sprchových závěsů, jejichž povrchu dominují světové destinace. Charakteristickými prvky závěsů je černobílé provedení, které zachytí srdce každé destinace.

Kolekce zahrnuje významné světové destinace , kterými jsou např. Benátky, Brooklyn, Las Pegas, Paříž, Londýn nebo Rio de Janeiro. Tématem jsou tedy monumentální města a památky, které se ocitnou na ekologicky šetrných závěsech, jimž přidají vizuální a dlouhodobé vlastnosti a přednosti pro vaši koupelnu.

Závěsy jsou vyrobeny z ekologicky šetrných materiálů, ze 100% PEVA (biologicky odbouratelný materiál) nebo 100% PVC, cena za kus je 29 dolarů. Závěsy jsou vysoce odolné proti opotřebení, dlouhodobě barevně udržitelné a nevyžadují žádnou údržbu.

Společnost Izola Shower se zaměřuje na výrobu designově-důvtipných sprchových závěsů, s tematikou světových destinací, jejich fotografie přenese na povrch závěsů.

kosmopolitní pojetí koupelnykosmopolitní pojetí koupelny

zdroj: http://www.izolashower.com

Článek Sprchově závěsy v podobě černo-bílých obrazů byl publikován 11. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...