Exkluzivní háčkovaný nábytek

Tagy:  nábytek, křeslo, židle, stůl, světla, osvětlení, interiérový nábytek, háčkovaný nábytek, háčkování

Sponzorované odkazy:

Exkluzivní háčkovaný nábytek

Nábytek je nejaktuálnějším tématem designérů, jelikož právě v oblasti projektování nábytku se mohou kreativci nejvíce angažovat. Obdiv se zpravidla sklízí ve tvarovém provedení, jelikož materiálové zpracování nás již tolik překvapit nemůže.

Ovšem jedno materiálové provedení stojí opět za zmínku. Kolekce háčkovaného nábytku doslova ohromuje, zrak přechází z křesílek na stolky a ze stolků na osvětlení … Kolekce háčkovaného nábytku je rozmanitá, v nabídce různé druhy křesel a křesílek, stolků a úžasného osvětlení.

Netradičně, ovšem exkluzivně a geniálně propracovaná kolekce od Marcela Wanderse, představuje tradiční způsob kombinovaný s exkluzivitou a technikou. Elegantně tvarovaný nábytek je vyroben z kvalitní bílé bavlny, která je potažena epoxidovou pryskyřicí, vykazující vysokou pevnost.

Decentní motivy, vyplňující háčkovaný celek, vypovídají o elegantním provedení, výjimečné jednoduchosti a originality. Vnitřek nábytku je dutý, stabilitu a pevnost tvoří bavlna potažená pryskyřicí – výjimečný nábytek do výjimečných interiérů.

O výjimečnosti a exkluzivním designu není pochyb, háčkovaný nábytek se nachází např. v sídle interiéru zpěvačky Beyonce.

eleganci není třeba zdůrazňovateleganci není třeba zdůrazňovat

zdroj: http://www.marcelwanders.com

Článek Exkluzivní háčkovaný nábytek byl publikován 11. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...