Kapr na každý vánoční stůl

Tagy:  Vánoce, vánoční, kapr, vánoční kapr, mísa, miska, kapřík, dekorace, ošatka, ošatky, přírodní, ručně dělané, ruční práce

Sponzorované odkazy:

Kapr na každý vánoční stůl

Kapr je symbolem Vánoc, českou klasikou a neměl by chybět na žádném štědrovečerním sto­le.

Symbol kapříka se objevuje v různých podobách, ať už jako ozdobička na vánočním stromečku nebo jako svícínek z různých materiálů. V podobě kapříka jsou dělané mističky na kostičky z obalovaných kapřích řízků (to už je ovšem ta smutnější podoba kapra).

Kolik z vás prožilo trauma z toho, že kapříka, kterého si hýčkáte týden ve vaně, a který se stal členem rodiny, máte připravit o život a usmažit k večeři? Hledáte jiné řešení? V obchůdku, na adrese http://www.fler.cz/kecam, se několik alternativních řešení najde a věřte, že stojí za to nakouknout.

Místo živého kapra raději kupte hotové filety nebo rybí podkovy a rybičku v podobě košíku si postavte na stůl ať vám dělá radost. A že není opravdová, ale jen kuchyňský doplněk? Nevadí, děti to určitě ocení a vy budete mít originální a praktický kousek, který využijete v rámci celého roku.

Hledáte-li dárek pro kamarádku nebo tchýní, můžete se spolehnout, že tento nápad ocení stejně jako vy.

Kapříci jsou vyrobeni z přírodních materiálů. Kombinace keramického dna a pedigu působí velice příjemně. Pro ozvláštnění jsou u některých kousků použity i keramické a dřevěné korálky nebo barevné lýko. Kombinace přírodních materiálů velmi dobře působí ve všech interiérech.

A nakonec to nejdůležitější: máte 100% jistotu, že nebudete nikomu vytahovat kost z krku a užijete si klidné a pohodové Vánoce.

krásné, užitkové i praktickékrásné, užitkové i praktické

zdroj a foto: http://www.fler.cz/kecam

Článek Kapr na každý vánoční stůl byl publikován 10. listopadu 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...