Luxusní krbová kamna – zahřejí a potěší

Tagy:  Godin, krbystyle, astra, nábytek, interiér, byt, dům, luxus

Sponzorované odkazy:

Luxusní krbová kamna – zahřejí a potěší

Není snad příjemnější fakt vědět, že zatímco se venku prodíráte sněhovou vánicí, doma na vás čeká hřejivá místnost provoněná čerstvým dřevem. Teplo, jenž vyprodukovává ústřední topení je nesrovnatelné s tím, které svede vytvořit krb či krbová kamna. Nejenom, že slouží jako slušná výtopna domova, zkrášlí váš obývací pokoj a pozvednou jej na vyšší úroveň. Dnes si již můžete vybrat z pestré palety krbových kamen, která naprosto dokonale zapadnou do celkového interiéru vašeho domova. Máte-li extra trendy byt dle poslední módy, vaše kamna budou pravděpodobně z tmavého kovu se skleněnou aplikací, do domů, v kterých je hlavním akcentem dřevo se nejvíce hodí kamna dobová. Vyberte si taková, která vám budou k dispozici po celý dlouhý život, zvolte luxusní krbová kamna té nejvyšší kvality.

Krbová kamna GODIN

Společnost Godin nabízí teplovzdušná kamna, z nichž drtivá většina je celolitinová nebo s litinovou spalovací komorou a lze je dodat i v různých barevných provedeních. Jejich samozřejmou funkcí je sekundární spalování, oplach skla, možnost citlivé regulace a kontrola celkového výkonu během provozu. Pro firmu je na prvním místě stoprocentní spokojenost každého zákazníka, proto vám bezplatně pomohou vybrat ten nejvhodnější model a instalaci produktu vám provedou taktéž bez honoráře.

Krbová kamna Godin zaručují vysokou kvalitu, autor: GodinKrbová kamna Godin zaručují vysokou kvalitu, autor: GodinSpolečnost se specializuje na kamna litinová, autor: GodinSpolečnost se specializuje na kamna litinová, autor: Godin

Krby style

Firma klade důraz na jedinečnost a individualitu, každému klientovi tak navrhne kamna, která přesně zapadnou do celkového vzhledu a stylu jejich bytu. Celou realizaci krbových kamen vám provede do pár dnů, přičemž vám za pár chvil produkt ,,nainstaluje“ a zakomponuje do interiéru, vy se již nemusíte o nic starat. Pokud sháníte krbová kamna do útulné chaloupky či dřevěného domu, zde si pravděpodobně nevyberete, ale pro majitele moderních rodinných domů je společnost Krby style tím nejideálnějším řešením.

Krby style navrhuje krbová kamna nejmodernějšího typu, autor: KrbystyleKrby style navrhuje krbová kamna nejmodernějšího typu, autor: KrbystyleKrbová kamna od Krby style zapadnou přesně do vašeho interiéru, autor: KrbystyleKrbová kamna od Krby style zapadnou přesně do vašeho interiéru, autor: Krbystyle

Astra

Astra je společností na českém trhu již pár let a specializuje se především na kamna krbová. Její katalog je značně různorodý, proto si vybere opravdu každý. Od monstrózních kamen hodících se do chalup, přes rustikální krby až po nejmodernější kamna v trendy odstínech, přičemž nejžádanější je barva sytě červená s lesklou texturou. Krbová kamna značky Astra vám vydrží desítky let a stále budou vypadat jako nové.

Společnost Astra má široké spektrum výběru, autor. AstraSpolečnost Astra má široké spektrum výběru, autor. AstraOd kamen moderních po kamna rustikální, autor: AstraOd kamen moderních po kamna rustikální, autor: Astra

Článek Luxusní krbová kamna – zahřejí a potěší byl publikován 12. listopadu 2011 v 13.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...