Vánoční osvětlení – ozdobte vaši zahradu LED žárovkami

Tagy:  Vánoce, zahrada, LEDtechnologie, dekorace, žárovky, motivy

Sponzorované odkazy:

Vánoční osvětlení – ozdobte vaši zahradu LED žárovkami

Ke svátkům Vánočním beze sporu patří krásná dekorace sjednocených barev a tématických vzorů. Vánoční stromeček každoročně zdobíme třpytivými kouličkami a čokoládovou kolekcí, adventní věnec z pravého jehličí si pověsíme na domovní dveře, aby každý věděl, že jsme připravení na příchod ,,Ježíška“ a v neposlední řadě svůj jídelní stůl obohatíme o umělecké dílo v podobě svícnu o čtyřech svících. Když už jsme si navykli na tradiční výzdobu interiéru, neměli bychom také zapomínat zkrášlit okolí našeho domu. Pořiďte si skvělé světelné pomocníky, jenž z vašeho rodinného domku vytvoří zářící palác.

Vánoční řetězy

Tento druh venkovní dekorace se založen na unikátní LED technologii, proto je také pravděpodobně nejčastěji používaný typ venkovního vánočního osvětlení. LED řetězy se rozdělují na 2 základní tipy a to stále svítící a blikající. Nová generace osvětlení má hned několik výhod. Za prvé, můžete jej navzájem spojovat jak se vám zachce, docílíte tak kreativních tvarů, za druhé, s těmito ozdobami uspoříte spoustu energie a v neposlední řadě své zdraví, LED řetězy jsou neuvěřitelně bezpečné. LED vánoční řetěz je konstruován jako nosný kabel na němž jsou umístěny světelné zdroje, můžete jej umístit na strom, okna, římsy, balkóny, terasy…Kabel není poháněn elektřinou a proto můžete z hlavy vypustit jakékoliv riziko požáru. Nosný kabel je v dostání ve spoustě barevných variací a tvarů, stačí si jen vybrat.

Venkovní osvětlení rozzáří celý dům, autor: spencernixtyVenkovní osvětlení rozzáří celý dům, autor: spencernixty

Vánoční rampouchy

Vánoční krápníky, opět na bázi Led patří k nejpopulárnějšímu typu zářivek v zimním období, lidé jimi zdobí exteriéry nejenom v době Vánočních svátků. Vánoční krápník – rampouch je konstruován jako nosný kabel z něhož visí další kabely různé délky osazené světelnými zdroji, ty blikají nebo stále svítí a to bez připojení energie. Dříve byly tyto typy k dostání pouze ve dvou provedeních, časy se však změnily a proto seženete LED krápníky v mnoha zajímavých tvarech a samozřejmě barev. Nejčastěji se používají na lemování budov a nebo teras. Chcete-li ověsit jehličnan, pořiďte si raději výše zmiňovaný řetěz.

Vánoční rampouchy se nejlépe hodí na lemování budovy, autor: dekoraceprodumVánoční rampouchy se nejlépe hodí na lemování budovy, autor: dekoraceprodum

Venkovní motivy

Světelné Vánoční motivy zná snad naprosto každý, ročně zdobí všechny nákupní centra a po většinu zimního času i ulice měst. Vy si však takový druh dekorace můžete poříditi na vaši zasněženou zahradu, kterou proměníte v zářivý park. Vánoční motiv je charakterizován jako vymodelovaný nosný kabel do požadovaného vzoru a umístěn na nosné konstrukci, jež je také poháněna LED technologií, osvětlení je tedy taktéž vysoce bezpečné a zároveň efektivní. Mezi nejprodávanější kusy patří klasická hvězda či sněhová vločka.

Vánoční motivy již nejsou pouze záležitostí nákupních center, autor: dekorace.czVánoční motivy již nejsou pouze záležitostí nákupních center, autor: dekorace.cz

Článek Vánoční osvětlení – ozdobte vaši zahradu LED žárovkami byl publikován 7. listopadu 2011 v 13.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...