Vánoční dekorace pro rok 2011 – nové zimní trendy

Tagy:  Vánoce, svátky, advent, výzdoba, samolepky, osvětlení, ozdoby, ubrousky, dekorace

Sponzorované odkazy:

Vánoční dekorace pro rok 2011 – nové zimní trendy

Vánoční svátky se kvapem blíží , nákupní centra již zdobí jmelí a stříbrné zvonečky a lidé začínají nakupovat dárky pro své nejbližší. Stejně tak, jako si celoročně zdobíme obývací pokoje či jídelny voňavými květinami, vystavujeme foto rámečky přátel a rodiny, na zdi věšíme obrazy a aranžujeme police s knihami, co by to bylo na adventní období bez dokonalé Vánoční dekorace, která vám navodí atmosféru brzkých oslav klidu a míru. Jak si vyzdobíte byt záleží čistě na vás, každý jsme jiný a upřednostňujeme odlišné tradice a nápady. Někdo si potrpí na nejnovější trendy, jiný zase zapadá do ,,staré školy“ a každoročně ,,oprašuje“ již vybledlé svícny a stromečky, jenž se dědí z generace na generaci. Pokud toužíte po něčem zcela inovativním, co překvapí nejen vás, ale i vaše okolí, inspirujte se Vánočními dekoracemi pro rok 2011.

Vánoční samolepky

Novým trendem se v letošním roce staly samolepky s Vánočními motivy, nejsou to však ledajaké obyčejné ,,nálepky“. Jedná se o speciální druh samolepící tapety, kterou můžete umístit po dobu adventu na zeď místnosti, čímž zboříte veškeré hranice fantazie a originality. Pokud si netroufnete na takovou změnu interiéru, lze je uchytit také na okna či skleněné dveře, dřevo a zkrátka na jakýkoliv rovný povrch. Samolepkami si zkrášlete třeba venkovní skleník a nebo kůlnu.

Ozdobte stěny místností nevšedními samolepkami, autor: dekorumOzdobte stěny místností nevšedními samolepkami, autor: dekorum

Skleněné Vánoční ozdoby

Jistě si pamatujete na doby, kdy sklo nesmělo na Vánočním stromečku chybět, postupem let se tento trend vytratil, avšak ne na dlouho. Vánoce 2011 oslavují návrat skleněných ozdob, jenž slavnostně zastíní panáčky plastové. Tento druh dekorace je sice choulostivý na jakékoliv manipulování, ale za třpyt a eleganci voňavé borovice vám to určitě stojí. Skleněné ozdoby zakoupíte v nejrůznějších tvarech a barvách, přičemž nejžádanější jsou stále koule s červenozlatými aplikacemi, které k svátkům Vánočním zkrátka neodlučitelně pat­ří.

Vánoční ozdoba na stromeček v klasické kombinaci zlaté a červené, autor: glassorVánoční ozdoba na stromeček v klasické kombinaci zlaté a červené, autor: glassor

Vánoční ubrousky

Co asi nikdy nevyjde z módy jsou tradiční Vánoční ubrousky s typickými motivy s podobě svícnu, stromku a dalších symbolik svátku. Papírové ubrousky neslouží pouze k hygienickému účelu, ale pomáhají dozdobit adventní stůl připravený k Štědrovečerní večeři. Nezapomeňte si k nim dokoupit i látková prostírání s totožným obrázkem.

Papírové ubrousky s motivem svícnu nesmějí na Štědrovečerním stole chybět, autor: pergramuPapírové ubrousky s motivem svícnu nesmějí na Štědrovečerním stole chybět, autor: pergramu

Abstraktní dekorace

Jakmile bude váš příbytek provoněn skořicí a Vánoční stromek bude stát v plné kráse, nezapomeňte zkrášlit váš dům také zvenčí. Pořiďte si netradiční svítivé řetězy ve tvaru srdcí, andělů a nebo abstraktních geometrických spirál, jenž fungují na unikátní led technologii. Ukažte vašim sousedům, že Vánoce jsou pro vás svátky lásky a pohody.

vyzdobte exteriér vašeho domu skleněným osvětlením, autor: home&homevyzdobte exteriér vašeho domu skleněným osvětlením, autor: home&home

Článek Vánoční dekorace pro rok 2011 – nové zimní trendy byl publikován 6. listopadu 2011 v 09.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...