Háčkovaný lustr GRANNY

Tagy:  lampa, lampička, světlo, osvětlení, lustr, závěsné osvětlení, závěsná lampa, vlna, vlněné osvětlení, interiérové osvětlení, světlo, stínítko, design, designové osvětlení, háčkované, háčkování, háčkované světlo, háčkované stínítko, interiérový lustr

Sponzorované odkazy:

Háčkovaný lustr GRANNY

Design interiérového osvětlení může mít různé podoby, některé nás fascinují, jiné nechávají chladnými a některé mohou i zahřát. K teplu domova určitě přispějí háčkované lustry Granny, které tak trochu mohou připomínat doby našich prababiček.

Konstrukce závěsných lustrů Granny, mnohým z nás bude připomínat chladivé zimy, kde se rodina scházela u hořící krbu. Teplo a kouzlo domova vnášela háčkující babička, která seděla v houpacím křesla a pletla. A právě babička je v tomto případě reminiscencí na dětství autora pletených lustrů.

K výrobě pletených stínítek je použita přírodní vlna, získávána z ovcích pasoucích se na alpských loukách v odlehlém údolí v Tyrolsku. Drsné podnebí a složitý terén je domovem lidí, kteří se zaměřují na rukodělnou činnost vysoce kvalitní produkce.

Vlna není hořlavá, je vysoce odolná proti molům a jiným roztočům. Designová společnost Pudelskern, autor vlněných svítidel, oživuje kulturní historii a klasickým tvarům vnáší novou podobu.

V nabídce jsou dva druhy/velikosti: větší s průměrem 37,5 cm x 38,5 cm, menší model disponuje průměrem 17,5 cm x 21 cm.

návrat k dávno zapomenutým časůmnávrat k dávno zapomenutým časům

zdroj: http://www.casamania.it

Článek Háčkovaný lustr GRANNY byl publikován 4. října 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...