Vložte svou zahradu do rukou profesionálů

Tagy:  polykarbonát, economy, standard, professional, Polykarbonátové desky

Vložte svou zahradu do rukou profesionálů

Pokud jste hrdými vlastníky rodinného domku či honosné vily, jistojistě vaše království obklopuje zeleň se spoustou voňavých květin, exotických sazenic a nejrůznějších dřevin. Pro někoho je zahrada účelnou a úrodnou půdou, pro jiné zase oázou klidu a pohody, ve které tráví horké slunečné dny v blízkosti svých nejbližších. Ať již pěstujete tropické ovoce a nebo kořenovou zeleninu do oblíbené babiččiny polévky, dbejte na její uskladnění a přirozený vývoj. Nenechte plodiny na pospas hlodavcům a svěřte své zahradní bohatství do rukou profesionálů.

Lanit Plast je profesionálem na slovo vzatým. V oblasti zahradničení se pohybuje již několik let a funguje výhradně přes internetové stránky. Jeho sortimentem jsou skleníky a foliovníky vysoké kvality. Autorizovaný internetový obchod společnosti Lanit Plast s.r.o. se prodejem polykarbonátových produktů zabývá několik let a na českém trhu je jako ryba ve vodě. I přes to, že si zboží vyberete přes webové stránky, vyzvednout si ho můžete v devíti prodejnách po celé republice, Praha, Brno, Ostrava, České Budějovice, Karlovy Vary, Litvínov, Olomouc, Pardubice a Plzeň – zde vám budou k dispozici odborní asistenti, kteří vám s radostí a ochotou zodpoví všechny vaše případné dotazy. Vzhledem k tomu, že má společnost veškerý sortiment skladem, nebudete dlouho čekat, do 24 hodin si produkty můžete osobně převzít. Pokud se vámi zakoupený produkt poškodí anebo prostě neplní přesnou funkci, jakou by měl, nezoufejte, firma vám zboží v nejkratším termínů vyreklamuje a zajistí plnohodnotný servis.

Stylové verandy z polykarbonátu sluší každé zahradě, autor: sklenik-expert.czStylové verandy z polykarbonátu sluší každé zahradě, autor: sklenik-expert.cz

Skleníky

Skleníky z polykarbonátu společnosti Lanit Plast zajistí zdravou zeleninu, voňavé bylinky a nebo ovoce plné vitamínů. Na výběr máte ze tří typů – economy, standard a professional, všechny tři varianty mají výborné izolační vlastnosti, dlouhou životnost a odolnost, nevyžadují tak téměř žádnou údržbu.

Economy

Skleníky Economy se řadí k nejlevnějším variantám tohoto druhu produktů. Vyznačují se jak nízkou cenou, tak jednoduchou montáží, Jeho velikost je okolo 2 m3, čili zde můžete uskladnit menší množství rostlin. Pokud jste vášnivým pěstitelem, pořiďte si kousky dva a nebo se poohlédněte po něčem prostornějším. Skleník je vyrobený z přírodních hliníkových profilů a dodáván s prosklením z tepelně-izolačních dvoustěnných komůrkových polykarbonátových desek síly 4 mm. Skleník ekonomické třídy pořídíte okolo 7290 korun.

Skleník economy slouží k uskladnění menšího počtu surovin, autor: sklenik-expert.czSkleník economy slouží k uskladnění menšího počtu surovin, autor: sklenik-expert.cz

Standard

Standardní skleníky se pyšní kvalitnějším zpracováním a silnějším polykarbonátem, jsou proto celkově stabilnější, bytelnější a také větší. Produkt je odolný vůči silným větrům, dešťům a krupobití, montáž je snadným procesem i pro absolutního laika a vzhledem k protikoroznímu materiálů není potřeba další údržba. Skleník standard pro milovníky zahradničení zakoupíte od 7890 korun.

Skleník Standard je pro milovníky zahrádkaření jako stvořený, autor: sklenik-expert.czSkleník Standard je pro milovníky zahrádkaření jako stvořený, autor: sklenik-expert.cz

Professional

Je zcela pochopitelné, že skleníky professional se řadí k nejpropraco­vanějším a zcela nejlepším typům vůbec. Tyto skleníky jsou především určeny do náročných klimatických oblastí jako jsou podhůří hor a oblasti s velkým množstvím sněhu. Zpracování a použití polykarbonátu je tedy přizpůsobeno těm nejtěžším přírodním podmínkám, jaké v České republice známe. Kvalitní variantu typu Professional si pořídíte za krásných 16 590 korun.

Skleník Professional uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších pěstitelů zeleniny, autor: sklenik-expert.czSkleník Professional uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších pěstitelů zeleniny, autor: sklenik-expert.cz

Polykarbonátové desky

Toužíte po ideálním pokrytí pergoly a nebo chcete pouze přesklít stěny skleníků? Polykarbonátové desky jsou přesně to, co hledáte. Díky dlouhé životnosti a dokonalé UV ochraně nedochází k narušení polykarbonátu v podobě ztráty barvy či jiných vlastností. Oproti sklu mají desky hned několik výhod. Za prvé jsou naprosto odolné vůči popraskaní a jsou takřka nerozbitné, což o sklu tvrdit rozhodně nemůžeme. A za druhé vynikají svými tepelně izolačními vlastnostmi, což je ohromná výhoda, pokud chcete svůj skleník v zimě temperovat. Ve zkratce, sklo je již v zahradní architektuře minulostí.

Polykarbonátové desky slouží k pokrytí veranty, terasy či skleníku, autor: sklenik-expert.czPolykarbonátové desky slouží k pokrytí veranty, terasy či skleníku, autor: sklenik-expert.cz

Článek Vložte svou zahradu do rukou profesionálů byl publikován 14. října 2011 v 14.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...