Židle v podobě elegantní siluety

Tagy:  židle, nábytek, interiérový nábytek, sedací nábytek, židlička, nábytek do interiéru, moderní, moderní nábytek, moderní židle, jídelní židle

Sponzorované odkazy:

Židle v podobě elegantní siluety

Ukrajinský návrhář a designér interiérového nábytku, Michael Samoriz, ve spolupráci s designovým studiem Umbra, uvedl na trh úžasně elegantní židli.

Jednoduché a hladké křivky židle udávají nový směr v oblasti designového interiérového nábytku, konkrétně v nábytku sedacím. Židle je inspirována a tvarována dle elegantní siluety zobrazující fantastický tvar, který přispívá k celkovému okouzlení moderního domova.

Při hledání konkrétního návrhu – podoby židle, vycházel autor z jednoduchých, čistých linií, jež z jednotvárnosti lze vnímat krásu různých barev a stylů. Elegantní židle působí a opticky představují uzavřenou linii, kterou lze velmi snadno snoubit s jakýmkoli osobitě vypadajícím interiérem.

Stylově působí nejen židle v jednobarevné verzi, ale také židle kombinující materiály a barevná provedení. Svým specifickým charakterem a stylovým řešením se židle Samaroziho mocně odlišují od konkurence.

Úžasně elegantní židle naleznou zajisté uplatnění ve všech domácností, jelikož se dokáží přizpůsobit každému stylu a vybavení.

elegantní jednoduchostelegantní jednoduchost

zdroj: http://umbra-design.com

Článek Židle v podobě elegantní siluety byl publikován 1. října 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...