Stěrače koupelnových zrcadel

Tagy:  zrcadlo, koupelnové zrcadlo, zrcadlo do koupelny, stěrač, stěrač zrcadla, koupelna, koupelnové doplňky, koupelnové vybavení

Sponzorované odkazy:

Stěrače koupelnových zrcadel

Každý z nás určitě velmi dobře zná tento scénář: po vykoupání nebo vysprchování není možné podívat se na sebe do zrcadla, jelikož je oroseno mlhou. Většina z nás to řeší otřením zrcadla rukou nebo ručníkem, zúčtováním jsou však nežádoucí šmouhy.

Společnost Dewa Design na tento problém zareagovala velmi efektivním a praktickým způsobem. Uvedla na trh revoluční stěrač koupelnových zrcadel, který během několik vteřin vyřeší situaci bravurním způsobem.

Stěrač lze jednouše připevnit na zrcadlo pomocí přísavky, kterou je vybaven. Jedním, velmi jednoduchým pohybem odstraníme zamlžení a získáme nádherné lesklé zrcadlo. Stěrač lze zakoupit v internetové prodejně, v přepočtu za 20 amerických dolarů, což je vzhledem k funkčnosti poměrně slušná cena.

Stěrač je vyroben z plastu v kombinaci se silikonem, jeho rozměry jsou 36 × 5,5 × 4,­5 cm, setře plochu o rozměrech 40 × 40 cm. Stěrače koupelnových zrcadel určitě ocení nejedna domácnost, ve kterých se podobná situace řeší dennodenně. Východiskem je nahrazení stávajících zrcadel zrcadly s povrchem nemlžící úpravy, které jsou však finančně náročnější.

praktický a velmi užitečný pomocníkpraktický a velmi užitečný pomocník
v barvě vaší koupelnyv barvě vaší koupelny

zdroj: http://www.dewadesign.de

Článek Stěrače koupelnových zrcadel byl publikován 30. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...