Automatický dávkovač zubní pasty

Tagy:  pasta, zubní pasta, dávkovač, automat, dávkovač zubní pasty, koupelna, umyvadlo, doplňky, koupelnové doplňky, dávkování, zuby, čištění zubů

Sponzorované odkazy:

Automatický dávkovač zubní pasty

Život se zdá být čím dál, tím jednodušší a to především díky moderním technologiím, které nám žití usnadňují. K novinkám patří automatický dávkovač zubní pasty, vyrobený z tvrdého plastu, disponující několika funkčními tlačítky.

Automatický dávkovač zubní pasty nám usnadňuje nejen manipulaci, šetří prostor a navíc působí designově. K přednostem dávkovače paří tedy v první řadě snadné použití, minimální úsilí při dávkování a čistota.

K dávkování zubní pasty na kartáček nám stačí pouze jedna ruka, což ocení především ti, kteří stále spěchají, dále děti a starší lidé. Dávkovač také šetří místem, zubní pasta v tubě nám již nebude nikde překážet nebo vyčnívat.

Do přístroje je však zapotřebí kupovat speciální náplně obsahující zubní pastu. Ačkoli na zahraničním trhu je nabídka široká, český trh je zatím tímto zbožím nedotčen. Problém nastane tehdy, když budete chtít změnit značku zubní pasty, jelikož řada automatických dávkovačů funguje na konkrétní balení.

Jedno je však jasné: pokrok nezná hranice a tak je jen otázkou času, kdy přibudou další technicky vyspělé výrobky, které nám ulehčí či možná přitíží.

http://www.hometone.com

Článek Automatický dávkovač zubní pasty byl publikován 13. září 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...