Dětské hřiště může být i na vaší zahradě

Tagy:  Gerlich, děti, hřiště, houpačka, houpadla, pružina, dopravní prostředek

Dětské hřiště může být i na vaší zahradě

Přesto, že základní stavební kameny této firmě zajistil Menzel Gerlich před více než tři sta lety, společnost Gerlich Odry své služby zákazníkům nabízí od roku 1999. Podnik je ve zdejších krajích spíše neznámý, což je veliká škoda, jelikož hlavní filosofií zakladatelů je solidarita. Manželé Mateiciucovi totiž poskytují zaměstnání lidem se zdravotními problémy, se změněnou pracovní schopností a částečným invalidům a to v regionu severní Moravy, postiženém vysokou nezaměstnaností. Prvotní záměr se naštěstí vydařil a fabrika tak zaměstnává okolo 35 pracovníků, z toho 75% lidí právě se zdravotními problémy. Společnost vyrábí dřevěné hračky, stavebnice a dětská hřiště.

Dětská hřiště

dětská hřiště Gerlich Odry jsou vyrobena z kvalitního dřeva, nechybí jim originální a jedinečné prvky, díky kterým lze sestavit unikátní hřiště vašich snů a představ. Veškeré návrhy jsou spojením té nejlepší jakosti a přijatelné ceny. Vzhledem k tomu, že je firma hrdým držitelem certifikátu evropských norem ČSN EN 1176, produkty jsou vhodné pro kompletní vybavení dětských hřišť, restaurací či penzionů.

houpačky jsou jedním z mnoha vyhledávaných zboží firmy Gerlich. Například vahadlová houpačka je z prvotřídního mimostředového dřeva, hranoly impregnované proti plísním mají povrchovou úpravu lazurování, které je odolné proti UV záření a neobsahuje látky škodící zdraví dětí. Doprava vámi vybraného sortimentu není v ceně produktu a doba dodání trvá jeden až čtyři týdny, což je standardní období.

Vahadlová houpačka je vyrobena z kvalitního dřeva, autor: GerlichodryVahadlová houpačka je vyrobena z kvalitního dřeva, autor: Gerlichodry

pružinová houpadla se řadí ke kolekcím ideálním pro zpestření městského parku či hotelového areálu. Koník, pejsek či kačenka – vyberte si z nepřeberného množství překrásných doplňků a dopřejte svým dětem zahradní hračky, po kterých jistě touží.

Vahadlová houpačka je vyrobena z kvalitního dřeva, autor: GerlichodryVahadlová houpačka je vyrobena z kvalitního dřeva, autor: Gerlichodry

dopravní prostředky samozřejmě v katalogu výrobků nesmí chybět. Auta se v neposlední řadě zalíbili menším pánům, ale překvapivě i roztomilým parádnicím. Zkrátka a jasně, dřevěný automobil by měl být nedílnou součástí každé větší zahrady. Je libo auto hasičské, poštovní a nebo nákladní? Žádný problém, společnost vám poskytne nejrůznější typy prostředků z toho nejkvalitnějšího dřeva a surovin. Dbejte však na opatrnost, výrobky mají nosnost do 14 let.

Dopravní prostředky jako autobus, hasičské auto a poštovní auto patří k vyhledávanému druhu zboží, autor: GerlichodryDopravní prostředky jako autobus, hasičské auto a poštovní auto patří k vyhledávanému druhu zboží, autor: Gerlichodry

Článek Dětské hřiště může být i na vaší zahradě byl publikován 14. září 2011 v 09.00 v rubrice Zahrada. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...