Polštářky Melody – nejen proti stresu

Tagy:  Polštář, polštářek, textil, textilie, bytové textilie, dekorační, dekorační polštář, hudební polštář, hrací polštář, hrající polštář, polštářek, hrající polštářek, melody, hudba, hudební

Sponzorované odkazy:

Polštářky Melody – nejen proti stresu

Život není pouze procházka růžovou zahradou, naopak v poslední době se život pro mnohé stává hektickým, stereotypním, uspěchaným a dokonce mnohdy fádním. Vysoká odpovědnost, pracovní soutěživost a stresové situace přispívají k lidské duševní vyčerpanosti. To je příčinou častých depresí a stresových onemocněních, kterými trpí stále více lidí.

Tato lidská civilizační onemocnění dala podnět pro vznik hudebního polštáře, neboť je pravdou, že hudba má léčivou a mocnou sílu. Hudba je terapeutickým lékařem, má pozitivní vliv na naši náladu.

Hudební polštář Melody, od Ardunio Design, přichází s cílem pomoci lidem s jejich duševním zdravím a zároveň vnést do interiéru nový rozměr dekorativní stránky. Melodie je spuštěna na základě dotyku, jež také rozhoduje o výběru správné melodie. Dotykové vibrace jsou snímatelné instalovaným diskem, jenž rozhodně o výběru správných not. Skladba trvá 45 sekund a během této doby dokáže uklidnit uživatelovi „roztřepené nervy“.

Polštář je určen pro všechny, kteří potřebují během dne** kombinovat komunikaci těla a mysli**, zmírnit vnitřní napětí a stres.

čidlo snímající naši náladučidlo snímající naši náladu
proti stresu a zároveň ozdobouproti stresu a zároveň ozdobou

Zdroj: http://www.hometone.com/…life-musical

Článek Polštářky Melody – nejen proti stresu byl publikován 23. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...