Interaktivní stůl pro děti

Tagy:  nábyteček, děti, dítě, dětský nábytek, kreativní, kreativita, rozvoj, rozvoj dítěte, kreativní hračky, nábytek, stolek, stůl, multifunkční stůl, multifunkční stolek, sociální rozvoj dítěte

Sponzorované odkazy:

Interaktivní stůl pro děti

Inovativně řešený nábytek pro děti – tentokrát v podobě interaktivního stolku s názvem „Papertale“. Stolek je vytvořený speciálně pro děti ve věku od dvou do pěti let jejich věku, přednostmi stolku je především tvůrčí způsob vzájemné interakce dospělého s dítětem a technikou.

Děti by se v tomto věku, dle odborníků, měly seznamovat s technikou a digitálními médii, v kombinaci se vzdělávacími programy, semináři a kreativními hrami. Nabídka v tomto směru je více méně omezena pouze na samostatnou práci s počítačovými vzdělávacími programy, což není pro dítě ideálním řešením. Kreativní stolek Papertale nabízí dítěti stimulující prostředí, možnost komunikace a hraní si s ostatními v okolí – dítě není omezeno pouze na sebe samo.

Dítě se pomocí přátelské komunikace stolu naučí vytvářet kresby v trojrozměrném světě pomocí barevné palety, s možností gumování a různými dalšími výtvarnými nástroji. Funkce stolku jsou velmi jednoduché na užívání a zároveň nabízejí nekonečné možnosti kresby, barevné grafiky či kouzlení s pohádkovými postavičkami.

Papertale nejen zvyšuje kreativitu dětí, ale také podporuje socializaci se svými vrstevníky, zvyšuje verbální komunikaci. Tato úžasná aplikace na bázi multitouch je velkým sociálním a vzdělávacím nástrojem pro děti vedoucí k rozvoji jejich duševních schopností.

stůl pro aktivní rozvoj dítětestůl pro aktivní rozvoj dítěte

zdroj: http://www.hometone.com/…ble-children

Článek Interaktivní stůl pro děti byl publikován 21. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...