Modulární nábytek od Jäll & Rotta

Tagy:  postýlka, kolébka, dětská postýlka, dětský nábytek, miminko, postýlka pro miminka, dětský nábytek, modulární nábytek, nábytek pro děti

Sponzorované odkazy:

Modulární nábytek od Jäll & Rotta

Ti z nás, kteří mají děti, dobře vědí, že s jejich růstem rostou jejich potřeby, nové požadavky, s čímž souvisí výměna starého za nový.

V našem případě bude řeč o nábytku: kolébka přestává být funkční po pěti měsících života dítěte, klasická dětská postýlka vydrží necelé tři roky, židlička se stolkem taktéž tři roky. Dětský nábytek postupně měníme za nový, který je přizpůsobitelnější věku a potažmo i náročnějším potřebám dítěte.

Rocky je modulární nábytek s dlouhodobou použitelností, jelikož se dokáže přizpůsobit růstu a potřebám aktivních dětí. Zpočátku nábytek slouží jako kolébka pro miminko a zároveň jako houpací křeslo pro rodiče, kteří uspávají svoje drobečky. Jemné houpání a blízký kontakt matky dokáže vytvořit velmi silné pouto.

S růstem dítěte lze kolébku otočit o 180 stupňů a rázem se z kolébky stane dětská postýlka o délce 140 dm. Pro větší bezpečnost lze použít bočnice, čímž zabráníme případnému spadnutí dítěte. Během dne může postýlka sloužit jako odpočinková židlička nebo prostor ke hraní.

Modulární postel pochází ze společnosti Jäll & Rotta, autorem je Rocky Cradle, který se na výrobě podílel společně s celým týmem odborníků. Moderní kolébka Rocky byla vyrobena v Německu z kvalitních ekologických, pečlivě vybraných materiálů.

nábytek, který roste s dítětemnábytek, který roste s dítětem

zdroj: http://vimeo.com

Článek Modulární nábytek od Jäll & Rotta byl publikován 17. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...