Paruka v podání rostlin

Tagy:  váza, keramika, keramická váza, vázička, paruka, hlava, keramická hlava, doplňky, dekorace, interiér, interiérové doplňky, interiérové dekorace, dekorace do interiéru, keramické dekorace, vlasy, květiny, kytky, květinové dekorace

Sponzorované odkazy:

Paruka v podání rostlin

Ironické, zábavné a přesto svěží a designové řešení kombinované ženskými rysy a kreativními květinovými účesy. Řeč je tak trochu o něčem neobyčejném, o něčem co do interiéru vnese osvěžujícího ducha a dominantní dekorační prvek.

Úžasné keramické siluety mladé kreativní návrhářky Tania Da Cruz, jejíž tvorba se blíží k vesmíru průmyslové výroby s přídavkem ironické hodnoty. Plně funkční a plně estetická podoba keramických hlav umožňujících tvorbu květinových účesů.

Keramické bílé vázy, v podobě jemných ženských rysů hlavy, umožňují experimentovat a vytvářet nádherné květinové účesy. Keramické vázy mají za cíl odhalit a upozornit na skryté a zábavné aspekty každodenního života. Objekty dokáží v interiéru vyprávět příběh, přitáhnout pozornost a harmonicky splynout s prostředím. Keramické hlavy nabízejí nový odlehčený pohled na svět interiérového nábytku a doplňků.

Vázy jsou ideálním řešením pro všechny, kteří milují zahradničení, rostliny a snaží se neustále vytvářet nové květinové výzdoby. Jednoduše řešené, ovšem s velkou dávkou fantazie a kreativní představivosti – jedině tak lze docílit originálního pojetí moderního interiéru.

vše začíná klasickyvše začíná klasicky
ovšem styl je jiný …ovšem styl je jiný …

zdroj: http://taniadacruz.portfoliobox.net

Článek Paruka v podání rostlin byl publikován 4. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...