Kolébka pro dospělé/Richard Kelly

Tagy:  židle, houpací židle, houpací křeslo, kolébka, kolébající se židle, nábytek, interiérový nábytek, nábytek do interiéru, sedací nábytek, ležení, odpočinek, relaxační nábytek

Sponzorované odkazy:

Kolébka pro dospělé/Richard Kelly

Proč by měly být pouze děti jediní, kteří se mohou těšit ze sladkého, klidného a uspávajícího houpání v kolébce? To je pravděpodobně řečnická otázka, která spustila myšlenku vytvoření kolébky pro dospělé.

Kreativní designér Richard Kelly, ve spolupráci s dalšími designováni návrháři, ucelil tuto myšlenku do reálné podoby. Vzájemnou spoluprácí vznikla kolébka pro dospělé, přinášející bezpečné, pohodlné a především relaxační prostředí. Uklidňujícím houpáním může během chviličky uživatel ztratit nadměrnou stimulaci smyslů.

Design kolébky je doprovázen vysokou bezpečností, udržitelností, maximální funkčností a estetickým provedením. Kolébka pro dospělé je navržena pro maximální míru relaxace, pohodlí a klidu.

Kolébku ocení především všichni ti, kteří milují maximální komfort, rádi odpočívají a nechají se hýčkat. Stejnou službu však poskytne i vášnivým čtenářům a milovníkům klidu.

Díky decentnímu zpracování, střídmosti použitých materiálů a svojí ladností bude možno kolébku integrovat do všech stylů interiéru. Všude bude působit přirozeně, každé prostředí jí bude slušet a všude bude „jako doma“.

komfort, pohodlí a relaxacekomfort, pohodlí a relaxace

http://www.coroflot.com/…kson_richard

Článek Kolébka pro dospělé/Richard Kelly byl publikován 1. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...