Stylová koupelna pro děti

Tagy:  koupelna, dětská koupelna, koupelna pro děti, vybavení koupelny, barvy, barevné, barevy v koupelně, nábytek, koupelnový nábytek, bezpečnost v koupelně

Sponzorované odkazy:

Stylová koupelna pro děti

Naučit děti základům hygieny je někdy velmi těžký oříšek, ovšem v případě kreativně řešené koupelny je tomu úplně jinak.

V závislosti na věku dítěte použijeme vhodné designové prvky, stylovou výzdobu i barevnou sladěnost. Níže přinášíme nějaké tipy na to, jak poměrně snadno můžeme přeměnit koupelnu do dětského světa.

Důležité je barevné pozadí. Stěny v dětské koupelně by měly hýřit barvami, pokud zvolíme barevnou střídmost, použijme alespoň pestré bordury. Nápomocné budou i tapety, samolepky nebo pestře sladěné obrazy.

Dostatečné množství světla není možno podceňovat. Koupelna by měla být prozářena nejen denním světlem, ale také světlem umělým. Důležité je integrovat do koupelny dostatečné osvětlení.

Stupínky, stoličky, podstavce. Vše potřebné by měly děti najít v úrovni svojí výšky, popř. dětem připravit stupínky, díky nimž si potřebnou věc sundají.

Koupelna v určitém stylu. Stejně jako dětský pokojíček zařizujeme ve stylu, který je dítěti blízky, tak stejným způsobem můžeme zařídit i koupelnu. Interiér koupelny však zařizujme tak, aby bylo možné styl aktualizovat s věkem dítěte.

Bezpečnost je nejdůležitější. Vyvarujme se všech nástrah, které mohou dětem způsobit zdravotní komplikace. Čistící prostředky, chemikálie by neměly být součástí koupelny.

pestré barvy jsou bodem číslo jednapestré barvy jsou bodem číslo jedna

zdroj: http://freshome.com

Článek Stylová koupelna pro děti byl publikován 15. července 2011 v 00.00 v rubrice Nábytek. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...