Dekorativní krabičky nejen na drobnosti

Tagy:  krabice, krabičky, škatule, škatulky, úložný prostor, dekorace, doplňky, interiérové dekorace, interiérové doplňky, dekorace interiéru, dekorace bytu

Sponzorované odkazy:

Dekorativní krabičky nejen na drobnosti

Interiérové dekorace jsou různého charakteru, různých stylů, jsou vyrobeny z rozmanitých materiálů a slouží k rozmanitým účelům. Jedno však mají společné, interiérové dekorace by měly především zdobit prostor a být nám i trošičku užitečné.

Praktickým i dekorativním pomocníkem interiéru mohou být různé krabice, krabičky a škatulky, které zpravidla přebírají úlohu úložného prostoru. Úhledné krabičky jsou ozdobou také psacích stolů, kde slouží k odložení psacích potřeb či drobných kancelářských potřeb.

Dřevěné krabičky a škatulky různých velikostí a barev jsou k dostání v obchodě na adrese: www.fler.cz/lenda6. Krabičky jsou malované akrylovými barvami, které umožňují jejich čištění i vlhkým hadříkem. V nabídce jsou krabičky pestrobarevné i jednobarevné, na přání také barevné sladění dle požadavku.

Menší krabičky mají spíše dekorativní charakter, popř. slouží k využití pro dárkové účely. Na psacím stole mohou být využity pro odkládaní kancelářských sponek či drobných předmětů.

Větší krabičky lze použít k rozmanitým účelům, jejich využití se meze nekladou, záleží jen a jen na vaší fantazii.

k dekoraci i úložištik dekoraci i úložišti
v různých tvarech i barváchv různých tvarech i barvách

zdroj a foto: www.fler.cz/lenda6

Článek Dekorativní krabičky nejen na drobnosti byl publikován 9. července 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...