Obraz ženy – umění i design

Tagy:  obraz, obrazy, malba, malování, obraz na stěnu, dekorace, dekorace na stěnu, žena, obraz ženy, bytové dekorace, dekorace do bytu, ruční malba, výtvarník, malíř

Sponzorované odkazy:

Obraz ženy – umění i design

Malby, obrázky, kresby, plakáty… to vše neodmyslitelně patří do každé domácnosti. Zaplní prázdná místa na zdi, zútulní interiér a stanou se součástí celkového vzhledu a atmosféry prostoru.

Pokud se rozhodneme zpestřit svou stěnu obrazem, máme několik možností, rozhodnout se můžeme dle vkusu, stylu interiéru a také finanční situace. A právě finanční stránka je většinou elementem, který nás nutí od některých realizací odstoupit. Příkladem je umění, originální obrazy, které vkusně doplňují moderní styl interiéru, ovšem jejich cena se zpravidla pohybuje v astronomických výšinách.

V dnešní době si však můžeme originální obraz pořídit i za velmi dostupnou cenu, takovou možnost nabízejí začínající umělci, jejichž jméno není ještě příliš známo. Moderní obrazy za dostupnou cenu lze pořídit v obchodě www.fler.cz/rose-merry.

Mladá umělkyně čerpá inspiraci především v kráse ženského těla a ženy jako úžasné lidské bytosti. Námětem jsou zpravidla stylizované portréty dívek a žen, zpravidla v jednotném barevném odstínu, jenž lze velmi jednoduše integrovat do každého interiéru.

Obrazy jsou malovány akrylem, některé jsou kombinované vodovými barvami, tuší a tiskem. Jemná kresba je doplněna jednoduchými motivy a odstíny, jenž ocení především vyznavači minimalismu. Barevnou sladěnost obrazů si můžeme nechat „ušít přímo na míru“, dle domluvy s autorkou.

zdroj a foto: http://www.fler.cz/rose-merry

Článek Obraz ženy – umění i design byl publikován 24. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...