Fotografie přinášejí do interiéru oživení

Tagy:  fotka, fotografie, focení, dekorace, design, bytová dekorace, bytové doplňky, interiér, interiérové dekorace, autorská fotka, elektronická fotografie, fotografie v elektronické podobě

Sponzorované odkazy:

Fotografie přinášejí do interiéru oživení

Pokud uvažujete nad tím, jak završit výzdobu vašeho interiéru, fotografie může být dobrým řešením. Výběr správné fotografie v místnosti naladí úplně jinou atmosféru a dodá domovu pocit útulnosti.

Zbývá jen otázka, kde najít tu pravou fotografii pro váš domov? V kamenných obchodech lze sice narazit na pěkné fotografie, nicméně nám nemusí vyhovovat svou velikostí či barvou rámu.

Je proto výhodou zakoupit si elektronickou formu fotografie, kterou posléze můžete upravit tak, jak to bude vyhovovat vašim potřebám. Velký výběr elektronických fotografií naleznete na adrese http://www.fler.cz/teneritas.

Pokud se ale s vytisknutím fotografie nechcete zabývat, není třeba mít obavy, je možné se domluvit na tom, jak si fotografii ve svém domově představujete a můžete zakoupit již vytištěnou a případně také zarámovanou fotografii. Je možné tisknout na papír, čtvrtku (karton 190), plakát, fotopapír, případně plátno. Maximální formáty fotografií se pohybují kolem 30×40 cm.

Teď už stačí jenom vymyslet, kam novou fotografii pověsit. Díky nabízeným možnostem lze fotografii umístit v podstatě kamkoli od stěny přes dveře až po plochu monitoru vašeho počítače. A díky dostupné ceně není problém pořídit více fotografií, které poté můžete obměňovat, podle momentálního ladění místnosti anebo podle vaší nálady.

něžná krásaněžná krása
květinová tematika je velmi žádoucíkvětinová tematika je velmi žádoucí
zpestření nálady i prostoruzpestření nálady i prostoru
tolik uklidňujícítolik uklidňující

zdroj a foto: http://www.fler.cz/teneritas

Článek Fotografie přinášejí do interiéru oživení byl publikován 15. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...