Chňapky do kuchyně: ručně šité a malované

Tagy:  chňapka, chňapky, kuchyňská chňapka, chňapka do kuchyně, textilie, textil, kuchyňské textilie

Sponzorované odkazy:

Chňapky do kuchyně: ručně šité a malované

Do kategorie „kuchyňský textil“ bezesporu patří i chňapky, které jsou nepostradatelným pomocníkem zejména v době vaření. Jsou ideálním pomocníkem zejména při manipulaci s těžkým, horkým nádobím, kdy tradičně používané utěrky těžko plní bezpečnou funkci.

Při správném výběru nemusí chňapky plnit pouze stránku praktickou, mohou se stát výrazným interiérovým prvkem a oživit tak mnohdy nudný kuchyňský prostor. V tomto případě však platí, že je nutné vybírat originály, nejlépe takové, kterými není masivně zaplaven trh.

Ručně šité chňapky dokáží vnést do interiéru určité kouzlo, nikoli svým tvarem či materiály, ale výjimečným a detailním zpracováním.

Představíme si chňapky ručně šité a malované, chňapky, které bychom kdysi mohli hledat ve skříních našich babiček, chňapky nostalgické a romantické. Nabídka chňapek paní Lenky vypovídá o tom, že i maličkosti dokáží zcela změnit pohled na kuchyňské textilie.

Chňapky jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, jsou ručně šity z bavlněných a lněných látek, zdobené paličkovanými krajkami. Vrchní díl chňapky je zdoben malovanými motivy, textilní francouszkou barvou, která se do látky pečlivě zažehluje. K výrobě jsou použity jen velmi kvalitní, české ručně tkané látky, které pocházejí z dílničky v Podkrkonoší. Také nabídka motivů je velmi pestrá, na chňapkách se objevuje především tematika bylinková, nechybí měsíček lékařský, heřmánek, mateřídouška či šípek.

Vysokou bezpečnost a ochranu proti popálení zajišťuje termolín, kterým je chňapka vypodložena z obou stran. Uvnitř je chňapka vyplněna kvalitní bavlněnou látkou, která zakrývá termolín a nabízí tak komfortní dotyk s pokožkou ruky. Velikost chňapek je univerzální, kuchyňské rukavice jsou vhodné i pro muže, kteří v kuchyni určitě rádi pomohou …

Chňapky lze zakoupit v obchůdku u paní Lenky, na adrese: http://www.fler.cz/lenka-vcelka

něžné, romantické a přesto tolik silnéněžné, romantické a přesto tolik silné
ruční malba chňapek je naprosto originálníruční malba chňapek je naprosto originální
velikost je univerzální, vhodná i pro muževelikost je univerzální, vhodná i pro muže

zdroj a foto: http://www.fler.cz/lenka-vcelka

Článek Chňapky do kuchyně: ručně šité a malované byl publikován 13. června 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Ing. Šárka Jalčová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...